Top 1 Hotel in Petra & Wadi Rum Dit is ons top 1 hotel voor Petra & Wadi Rum. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht.

Individuele rondreis: Rotsstad Petra & Wadi Rum ★★★★★

Een ontmoeting met de zee en de woestijn. Ideaal voor of na een verblijf aan de Dode Zee.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Historische stad Petra & Wadi Rum (Marriott hotel)

2 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

Historische stad Petra & Wadi Rum (Marriott hotel)

Een ontmoeting met de zee en de woestijn. Ideaal voor of na een verblijf aan de Dode Zee.

1e dag:

Vertrek in de ochtenduren van de Dode Zee naar Wadi Rum – een ontmoeting met de woestijn. “Uitgestrekt, eenzaam en goddelijk“, zo beschreef T.E. Lawrence Wadi Rum, het grootste en boeiendste woestijnlandschap van Jordanië. Gedurende een bedoeïnen jeeptocht (ca. 1,5-2 uur) door het ruige rotslandschap beleeft u de oorspronkelijke natuur en uitgestrektheid van de woestijn waarbij u originele filmlocaties van Lawrence of Arabia ziet – een heel bijzonder woestijnavontuur. Aansluitend rijden we naar Petra. 2 overnachtingen in het 5*****hotel Marriott in Petra.

2e dag:

Dagexcursie naar het “rozerode Petra“. Ontdek deze 2000 jaren oude monumentale rotsstad, waarschijnlijk het meest indrukwekkende cultuurmonument van Jordanië dat ook graag met “achtste wereldwonder” wordt aangeduid. De in een kloof gelegen stad is slechts via een ca. 1,5 km lange, smalle rotsspleet met tot wel 200 m hoge, stijle wanden, te bereiken. Te paard rijdt u tot aan deze kloof, ook wel "Siq" genoemd. Aan het einde van de kloof, die u te voet doorkruist, ervaart u de onvergetelijke aanblik van de schatkamer „El Khaznet“, het boegbeeld van Petra. Het is echter pas het begin van alle bezienswaardigheden in Petra. De verschillende wandel- en klimtochten bieden de bezoeker letterlijk honderden gebouwen, façades, grafmonumenten, baden en geheimzinnige rotstekeningen en reliëfs. Het allermooist zijn deze onvergelijkbare bezienswaardigheiden in de vroege ochtend en de late namiddag, wanneer de zon de bonte stenen verwarmt en in een rozerood licht dompelt.

3e dag:

Transfer naar vliegveld Amman.
Inclusief:

2x ontbijtbuffet in het Marriott Hotel Petra
Rondreis conform programma in een geklimatiseerde auto met Engels sprekende gids/ chauffeur vanaf de Dode Zee via Wadi Rum en Petra naar het vliegveld van Amman.
Entreegeld voor alle bezienswaardigheden
Rit te paard naar Petra
Bedoeïnen jeeptocht in Wadi Rum

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

12 € prijsvoordeel per persoon per dag

Telefoon boekingsnummer: 354P3

463 €

Rotsstad Petra & Wadi Rum (Mövenpick Resort)

2 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

De ontmoeting tussen zee en woestijn. Ideaal na uw verblijf aan de Dode Zee.

Dag 1: 's Ochtends vertrek van de Dode Zee naar Wadi Rum - ontmoeting met de woestijn. " Vast , eenzaam en goddelijk " zoals beschreven door T.E. Lawrence Wadi Rum, de grootste en meest prachtige woestijnlandschap in Jordanië. Ervaar tijdens een Bedouin Jeep tour (ongeveer 1,5-2 uur) door het ruige landschap van de ongerepte natuur en de uitgestrekte woestijn naar de oorspronkelijke locaties van "Lawrence of Arabia "- een avontuur van bijzondere vorm. Vervolgens doorvaart naar Petra, waar 2 nachten in het 5 -sterren Mövenpick Resort Petra verbleven wordt.

Dag 2: Hele dag tour "Rozen Rood Petra ". Ontdek de 2000 jaar oude rode rotsstad Petra, het meest indrukwekkende monument van de cultuur van Jordanië, dat regelmatig het "achtste wereldwonder" genoemd wordt. De in bekken van een berg gelegen stad ligt is alleen toegankelijk via een ca. 1,5 km lange smalle spleet met maximaal 200 m hoge kliffen. Paardrijden is mogelijk tot deze canyon , ook wel de 'Siq'. Aan het einde van de kloof, die te voet wordt doorkruist, zal u een onvergetelijk uitzicht op de schatkamer "El Khaznet " ervaren, het boegbeeld van Petra. Dit is echter slechts het begin van de bezienswaardigheden van Petra. De wandel-en klimtochten bieden de bezoeker letterlijk honderden gebouwen, gevels, graven, baden, en mysterieuze rotstekeningen en reliëfs. Deze bezienswaardigheden zijn op hun mooist in de vroege ochtend en late middag, wanneer de zon de kleurrijke stenen van de gebouwen verwarmd en onderdompeld in een roze licht .

Dag 3: Transfer naar de luchthaven van Amman .

Het pakket bestaat uit:

  • 2x Ontbijtbuffet in Mövenpick Resort Petra
  • Rondreis volgens programma in wagen met airco en engelstalige bestuurder/gids.
    Van de Dode Zee over Wadi Rum en Petra tot de luchthaven van Amman
  • Entree tot alle bezienswaardigheden,
  • Paardentocht in Petra,
  • Bedoeïnse jeeprit in Wadi Rum

Telefoon boekingsnummer: 354P4

576 €

Individuele rondreis: Rotsstad Petra & Wadi Rum in detail

Ontdek de indrukwekkende historische monumenten en grandioze natuur. Ervaar de Dode Zee en de uitgestrektheid van de woestijn. Laat u betoveren door het landschap.

Uw verblijf

Het Mövenpick Resort Petra (5 sterren) is direct bij de ingang van de historische stad Petra gelegen. Of de Petra Marriott Hotel (5 sterren) met prachtig uitzicht op het fascinerende landschap. De tour is ideaal als aansluiting op een kuurverblijf aan de Dode Zee.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Queen Alia International Airport (AMM): (ca. 219 km / 167 minuten)

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Dode Zee brochure

Een klimaatkuur dankzij de helende werking van de zee

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Individuele rondreis: Rotsstad Petra & Wadi Rum
Boeken Contact Doorsturen