- 10%

Medical Spa Egles sanatorija Druskininkai
COMFORT

Litouwen · Zuid Lithauen · Druskininkai
traditioneel kuurcentrum
EuropeSpa med gecertificeerd
individueel kuurplan uit meer dan 100 behandelingen
Naar de aanbiedingen

Revalidatie en kuur in het prachtige Litouwen

Een traditioneel kuurcentrum met meer dan 100 verschillende behandelingen. Revalidatiegeneeskunde en natuurlijke remedies staan centraal. Regeneratie en revalidatie gecombineerd met rust en ontspanning in prachtige natuur. EuropeSpa med gecertificeerd en lid van Quality in Health Prevention e.V.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Zwembad
Rustige omgeving
Toegankelijk voor gehandicapten
In de natuur
Badarts in het hotel
Sauna
Fitnessruimte
Nordic Walking

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Kennismakingskuur

3 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 249 €Vanaf 224 €

Egles Kuur

3 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 263 €Vanaf 237 €

Egles Gezondheidskuur Maxi

10 nachten, tweepersoonskamer, volpension
in plaats van 980 €Vanaf 882 €

Medical Spa Egles sanatorija Druskininkai in detail

Uw kuurhotel

Het Medical Spa Egles sanatorija Druskininkai is direct gelegen in een dennenbos en gebruikt de natuur als belangrijke basis voor harmonie en gezondheid. Meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van diagnose, therapie en behandelingen met mineraalwater en geneeskrachtige modder en succesvolle methoden van revalidatiegeneeskunde hebben een traditie gecreëerd.

Eten & Genieten

2 eetzalen, waarvan 1 voor economy en standaard en 1 met een overdekte verbindingsgang voor comfort. Maaltijden en drankjes van het buffet met internationale en Litouwse gerechten evenals gezonde opties. Café. Alcoholvrij.

Wellness & Spa

Pool-saunacomplex (dagelijks geopend) met binnenzwembad (22 x 8 m), 3 therapiezwembaden (elk 12 x 5 m, koud en warm), whirlpools, (infrarood)sauna's, stoombaden, zoutgrot. Gebruik van het pool-saunacomplex voor 120 min. vanaf ca. € 6.

Gezondheid & kuren

Druskininkai staat bekend om zijn revalidatiegeneeskunde en lokale natuurlijke remedies zoals mineraalwater voor drinkkuren en geneeskrachtige modder. Een team van meer dan 70 artsen en specialisten, waaronder fysiotherapeuten, cardiologen, gastro-enterologen, endocrinologen en neurologen (talen: Litouws, Russisch, Engels) zorgt voor de kuurgasten. Een gevarieerd aanbod van meer dan 100 verschillende behandelingen (ma.-zo., deels in groep) maakt individuele kuurplannen mogelijk, bijv. met koolzuur-, zuurstof-, aroma-, balneo-, cryo-, kinesio-, magneetveld-, laser-, elektro- en fysiotherapie, geneeskrachtige modder, volledige lichaam-, onderwater- en andere massages, inhalatie, echografie, lymfedrainage, aquagymnastiek en zoutkamer. Ook behandelingen voor kinderen. Drinkwaterfontein en uitgebreide functionele diagnostiek met moderne technologieën.

Fitness & Cursusaanbod

Fitnessruimte en sportvelden voor volleybal, basketbal en squash.

Vrije tijd

Bibliotheek, concertzaal, uitstapjes bijv. naar Vilnius, Kaunas of naar het waterkasteel Trakai (tegen betaling).

Aankomst

Aanvullende informatie

Hotelkamers in één oogopslag

5 gebouwen met 669 eenvoudige en functionele kamers en 2-kamerappartementen, alle met balkon, douche/toilet, föhn, kabel-tv, telefoon, koffie-/theeset en wifi. Economy (2PK ca. 14-17 m², 1PK ca. 11-12 m²). Standaard (2PK Mini en 1PK ca. 11-12 m², 2PK-bed ca. 1,50 x 2 m; 2PK groter, 2PK-bed ca. 1,60 x 2 m) daarnaast met koelkast, kluis, badjas en slippers en een overdekte doorgang naar het behandelcentrum. Comfort kamers (ca. 17-18 m², 2PK-bed ca. 1,80 x 2 m) in het gebouw Eglė+, dicht bij het behandelcentrum en de eetzaal. 2-kamerappartementen daarnaast met een aparte woonkamer en soms een bad. 2PK met 2 bedden, kamers voor gehandicapten en allergiepatiënten op aanvraag. Lift (niet op alle verdiepingen bij Standaard).

 • 2PK Comfort

   ca. 17-18 qm
  Meer details
 • 2PK Economy

   ca. 14-17 qm
  Meer details
 • 2PK Standaard

  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK Economy

   ca. 11-12 qm
  Meer details
 • 1PK Standaard

   ca. 11-12 qm
  Meer details
 • Foto volgt binnenkort

  1PK Comfort

   ca. 17-18 qm
  Meer details

Locatie

Medical Spa Egles sanatorija Druskininkai
Litouwen, Zuid Lithauen, Druskininkai
Kaunas International Airport (KUN)
ca. 137km/104min
Vilnius International Airport (VNO)
ca. 130km/106min

Hotels in de buurt