Avinya Ayurveda Bentota by Aida
COMFORT

Sri Lanka · Westkust Sri Lanka · Bentota
Dicht bij de Bentota rivier
Adults only vanaf 16 jaar
Ayurveda arts met meer dan 15 jaar ervaring
Naar de aanbiedingen

Ayurveda tussen rivier en zee

Elegant Ayurveda Boutique Resort met charme, architectonische klasse en meer dan 15 jaar ervaring. Ook de locatie is overtuigend: in het hart van Bentota, 5 minuten van de prachtige Bentota Rivier en eveneens ongeveer 5 minuten van het dichtstbijzijnde strand. Geniet van holistische Ayurveda, sfeervolle boottochten op de rivier of tijdloze gezelligheid bij het zwembad.

Populairste faciliteit

Gratis wifi
Zwembad
Aan zee
Alleen volwassenen
Ayurveda arts
Ayurveda naar Doshatype
24h Ayurvedische arts
Yoga
Amusement programma

Topaanbiedingen die bij uw selectie passen

Klassieke Ayurvedakuur

7 nachten, tweepersoonskamer, volpension
Vanaf 690 €

Avinya Ayurveda Bentota by Aida in detail

Uw Ayurveda-Resort

Het stijlvolle Avinya Ayurveda-Resort ligt in het levendige kustplaatsje Bentota aan de zuidwestkust van Sri Lanka, in een tropische tuin, slechts gescheiden door de kustweg en spoorlijn van het fijnzandige Bentota Strand (op ca. 8 minuten loopafstand). Het Boutique Resort combineert stijlvolle ambiance met comfort en is gespecialiseerd in Ayurveda, de eeuwenoude geneesfilosofie. Paviljoens op verschillende niveaus, verbonden door open gangen, kleine patio's en steentuinen. De tuin met ligstoelen om na te rusten na de behandelingen en het zwembad met whirlpool in het ondiepe einde, vormen een oase van rust ondanks de nabijheid van het levendige stadje.

Ligging & omgeving

Het Ayurveda Resort bevindt zich in Bentota, Sri Lanka. Bentota is ook het startpunt voor de zuidelijke provincie van Sri Lanka, een regio waar veel lokale tradities en gebruiken worden onderhouden. Slechts 1,5 uur rijden van de luchthaven Colombo, ligt het resort dicht bij de Bentota Rivier op slechts 5 minuten van het strand.

Eten & genieten

In het open Ayurveda-restaurant bij het zwembad wachten verse ayurvedische maaltijden afgestemd op de dosha's (vegetarisch) op u bij het buffet. Tijdens de wekelijkse kookcursus kunt u meer leren over de ingrediënten en bereiding van de gevarieerde Ayurveda-keuken, op verzoek krijgt u ook aanbevelingen voor thuis om de gezonde voeding in het dagelijks leven te kunnen integreren. In het openbare "Aida" restaurant aan de overkant van de straat dineren badgasten en indien gewenst ook reisgenoten.

Ayurveda-Centrum

Aangesloten bij het hoofdgebouw bevindt zich het Ayurveda Centrum met 3 ervaren Ayurveda artsen en meerdere therapeuten. Het centrum omvat 2 consultatieruimtes, meerdere behandelkamers voor meer dan 25 verschillende behandelingen, ayurvedische kruiden- en stoombaden in de tuin, evenals een Ayurveda-kruidensauna "Kutti", verwarmd met geurige kruiden en hout. Het productieproces van de gebruikte kruidengeneeskunde is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Yoga en meditatie vinden plaats op de overdekte terras op de eerste verdieping of met uitzicht over de Bentota rivier in de tuin van de zijvleugel.

Vrije tijd

De prachtige tuin met een groot buitenzwembad met whirlpool, ligweide en theebar nodigt uit om na te rusten. Openlucht-amfitheater, juwelierswinkel, kleermaker en wekelijkse avondentertainment (afhankelijk van het aanbod) maken het vrijetijdsaanbod compleet. Ook aan te bevelen zijn wandelingen bijv. naar het Bentota Strand (op ca. 5 minuten) of naar de markt, evenals uitstapjes naar het pittoreske Induruwa Strand (op ca. 10 minuten). Andere ervaringen zoals bijv. een boottocht op de Bentota Rivier of uitstapjes naar Galle, Maadu Rivier, Bawa Tuinen, etc. kunnen ter plaatse tegen betaling worden geboekt.

Aankomst

Overige informatie

Hotelkamers in één oogopslag

Het hoofdgebouw met Deluxe kamers, evenals de zijvleugel aan de andere kant van de straat bij de Bentota Rivier met Standaard kamers zijn voorbehouden aan Ayurveda-gasten en hun reisgenoten. Alle kamers zijn uitgerust met balkon of terras, douche/toilet, kluis, individueel regelbare airconditioning, plafondventilator, haardroger en wifi. In het hoofdgebouw, dicht bij het Ayurveda-Centrum, 15 Deluxe kamers met uitzicht op de tropische tuin. In de zijvleugel, 15 Standaard kamers met uitzicht op de pelgrimsberg "Adam's Peak". 1PK zijn 2PK voor alleengebruik.

 • 1PK=2PK standaard

   ca. 20 qm
  Meer details
 • 2PK standaard

   ca. 20 qm
  Meer details
 • 1PK=2PK deluxe

   ca. 20 qm
  Meer details
 • 2PK deluxe

   ca. 20 qm
  Meer details

Locatie

Avinya Ayurveda Bentota by Aida
Sri Lanka, Westkust Sri Lanka, Bentota
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB)
ca. 13km/28min

Vergelijkbare hotels

Hotels in de buurt