Gesunder Urlaub in Griechenland

Griekenland

Beleef een legendarische vakantie in het land der goden

Zon, zee, strand en een perfect uitzicht!

Mystieke en adembenemende legendes rondom één van de aantrekkelijkste vakantiebestemmingen aan de Middellandse Zee

Het klassieke beeld van Griekenland is welbekend bij veel vakantiegangers en belangstellenden, maar naast de culturele producten heeft Griekeland nog veel meer te bieden! De wilde schoonheid van het bergachtige land met meer dan 3000 eilanden en meer dan 13.000 kilometer aan kusten, zullen u tijdens uw SpaDreams vakantie zeker tot avontuur lokken!

U kunt het unieke Griekse landschap, samen met uw familie of vrienden, gaan verkennen. U kunt dit natuurlijk goed combineren met sport en water parken, voor een heerlijke mix van ontspanning, sport en plezier. Zwemmen, duiken, varen of het berglandschap veroveren met een mountainbike alles zoals u wenst. 

Van een heerlijke, regeneratieve vakantie die dient als een pauze, kunt u genieten bij gespecialiseerde Griekse resorts. Laat uw stress los dankzij massages in het Spa of ontspan in de ruime sauna’s en zwembaden. U kunt een thermale kuur beleven aan de Middellandse Zee en uzelf trakteren op een verfrissende thalassotherapie. 

Kunt u niet 1, 2, 3, stress loslaten en ontspannen? Dan raden wij u het anti-stress programma van SpaDreams aan. Hoog opgeleide therapeuten in combinatie met effectieve methodes garanderen ontspanning. Maak gebruik van deze combinatie van ontspannen sfeer en mediterrane flair om uw innerlijk evenwicht te hervinden

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest geliefde hotels in Griekenland