Yoga Bali

Bali Yoga

Eiland van de goden, orchideeën en draken

Genieten van yoga op Bali

Bali Yoga - genieten op het eiland der goden

Bali Yoga SpaDreams

Een paradijs op aarde – Bali Yoga inspireert en fascineert met zijn prachtige landschappen, milde tropische klimaat en de hartelijkheid van de inheemse bewoners. De kleurrijke wereld van het Indonesische eiland biedt de perfecte omstandigheden voor een yoga retreat, die ervoor zorgt dat u uzelf terug zult vinden.

In de facetrijke Hindoeïstische cultuur van Bali is wellness al eeuwenlang verankerd. De wetenschap over de weg naar het welzijn wordt van generatie op generatie overgegeven – de yogische filosofie en praktijk heeft zich echter pas sinds enige tijd gevestigd op het paradijselijke eiland. Ondertussen zijn er tussen de pittoreske rijstvelden en tropische oerwouden talrijke luxe yoga resorts te vinden, waar ervaren leraren hun werk doen. De aangeboden yoga op Bali zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bevatten naast de traditionele Asana’s ook Pranayama-oefeningen, Yin Yoga-oefeningen en Vinyasa Yoga flows. Als u wilt, kunt u uw Balinese yoga-avontuur nog aanvullen met een meditatieprogramma en typische Balinese wellnessbehandelingen. Deze laatste staan vooral bekend om het gebruik van etherische oliën en koraalzand, die voor complete verjonging zorgen. Mandara, de traditionele geneeskunst van het eiland, combineert de meest uiteenlopende Aziatische therapieën en brengt de energieën van uw lichaam volgens de leer van yin en yang in balans.

Aan de kusten van Bali liggen witte droomstranden en u vindt er de prachtige blauwe Indische Oceaan – het eiland geldt niet voor niets als een paradijs voor surfers en duikers. De fascinerende onderwaterwereld betovert met prachtige koraalriffen, waarin kleurrijke zeebewoners rondzwemmen. Een stukje hoger, aan het wateroppervlak, wachten geweldige golven tot ze gebruikt worden. Het binnenland van Bali bestaat voornamelijk uit vulkanisch bergland. In het Bali-Barat National Park kunt u de oorspronkelijke natuur van het eiland bezichtigen. Een aantal wandelpaden slingeren hier door de wouden, vochtige savannes en lavavelden, die versierd zijn met inheemse plantensoorten, zoals de kleurrijk bloeiende Frangipani-bomen.
Ga op reis naar Bali – en tegelijkertijd op reis naar uzelf. Beleef het adembenemende gevoel dat u krijgt, als de zon langzaam opkomt tijdens het beoefenen van yoga aan zee, terwijl u de zonnegroet doet.

Stel samen met SpaDreams uw persoonlijke Bali yoga reis samen, om uw energiebronnen nieuw leven in te blazen en ziel en geest te verfrissen.

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga in India

Yoga op Sri Lanka

Yoga Thailand

Ayurveda in Kerala

Yoga Vakantie Marokko

Lees meer over Yoga

Sheraton Sopot Hotel*****

Zeit zu zweit zwischen Strand und Naturpark. Neuer Spa auf 2000 qm mit traumhaften Blick auf die Seebrücke. Paare genießen gemeinsames Rasulbad, Hot Stone Rückenmassage und Aroma-Ganzkörper-Massage.

3 Nächte ab € 424

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde Yoga Hotels op Bali