Yoga Weekend met SpaDreams

Yoga Weekend

Een paar dagen actief helemaal voor uzelf

Een selectie van onze yoga weekendjes

Ontspannen onder begeleiding

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om in het drukke, alledaagse leven een moment van ontspanning te vinden en veel verder dan een kop thee in de middagpauze komen we dan vaak niet. Zodra de werkdag erop zit moeten we de file in en uiteindelijk blijft er na de avondmaaltijd weinig tijd over voor ontspanning. Maar zelfs als u kans ziet nog even op de bank voor de televisie neer te ploffen moet de hond nog uitgelaten worden, staat de afwas er nog of belt net uw moeder.

Een yogaweekend kan u dan van dienst zijn. Een paar dagen helemaal nergens aan denken, nergens mee bezig zijn, behalve met uw eigen welzijn. Hoe klinkt dat? Intensieve ontspanning met oefeningen die uw geest leegmaken en uw lichaam helemaal overgeven aan het moment.
En hoewel het feitelijk niet uitmaakt waar u deze oefeningen uitvoert is het, wanneer u dan toch voor een yogaweekend kiest, natuurlijk prettig als de omgeving u eveneens helpt ontspannen. En misschien wilt u graag met uw beste vriendin samen ontspannen? Of met uw hele vriendinnengroep?

Ook wanneer u nog nooit bezig bent geweest met yoga en niets van de gehele filosofie weet is een weekend uitstekend om de eerste stap te zetten. En yoga is te allen tijde te combineren met andere activiteiten. Denk dus vooral niet dat u een heel weekend op een matje in de knoop ligt!

Er zijn bijvoorbeeld ‘surf & yoga’-weekenden in Marokko, ‘yoga voor vriendinnen’-weekendjes in Thüringen of lekker avontuurlijk voor ‘Yoga Deluxe’ helemaal naar Thailand! En wanneer een weekend niet voldoet kijkt u gewoon eens naar ons aanbod yogavakanties.

En wanneer u vernieuwd en enthousiast terugkomt is het aan u om de aangeleerde oefeningen in uw dagelijkse leven in te passen voor een evenwichtiger en ontspannender leven.

Vind hier uw perfecte yoga weekend