yoga-vakantie

Yoga vakantie

actief bezig om de balans in u herstellen

Yoga vakanties wereldwijd

Evenwicht is het sleutelwoord

Wanneer u in uw alledaagse leven allang heeft ervaren dat yoga u helpt uw evenwicht te behouden of wanneer u van plan bent te ontdekken of yoga u kan helpen met uw stressige, dagelijkse bestaan, of wanneer u simpelweg eens wat goeds voor uzelf wilt doen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Er is allereerst te bepalen of u individueel op yogavakantie wilt gaan, of met een vriendin, met uw eigen yogaklas of gewoon graag met een groep gelijkgestemde zielen van deze fysieke ontspanning wilt genieten. Daarnaast volgt als criterium nummer twee, blijft u in Europa of wilt u ook iets van de wereld zien?

Wanneer het uw eerste individuele vakantie is blijft u wellicht liever in Europa. In dat geval hebben wij mooie aanbiedingen in bijvoorbeeld Griekenland, Duitsland, Italië en Spanje. Maar misschien bent u een al een ervaren yoga-beoefenaar en staat de ultieme belevenis in Nepal of op Bali op uw must-do lijst?

Bij SpaDreams vindt u een groot assortiment aan resorts waar verschillende soorten yoga worden aangeboden voor beginners, gevorderden en voor professionals, onder begeleiding van ervaren leraren. En wanneer het uw eerste keer is en u zou graag een uurtje privéles krijgen is dit in het algemeen nooit een probleem.

Daarnaast kunt u uw ervaring completeren met bijvoorbeeld zuiverende Ayurvedische behandelingen en ontspannende massages, met een vastenkuur of een detoxbehandeling. Denk tevens aan meditatie, Tai Chi of simpelweg een lange wandeling over strand of door bos en hei.

En al onze yogahotels zijn voorzien van bijzonder culinair geschoold personeel dat u passende gerechten en lekkernijen voorschotelt waardoor u ook in dit opzicht niets te klagen zult hebben. Natuurlijk kunt u ook gewoon een yoga weekend plannen.

U wilt zich eerst nog wat verder in het onderwerp verdiepen? Om bijvoorbeeld achter bepaalde 'weetjes' te komen, zoals dat de Maan volgens de leer van Yoga aan de vrouw is toegewezen. Lees dan onze brochure eens door en kijk ook eens naar de ervaringen in ons blog bijvoorbeeld door afnemen via vasten & yoga. Nog niet tevreden? Neem gewoon even contact met ons op: wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Vind hier uw perfecte yoga vakantie