Yoga Spanien

Yoga vakantie Spanje

Droomvakantie onder de Spaanse zon

Waar wilt u uw yoga vakantie doorbrengen?

Yoga vakantie Spanje - Mediterrane flair & idyllische stranden

Yoga Vakantie Spanje met besteprijsgarantie

Yoga vakantie Spanje op idyllische stranden met turquoiseblauw zeewater, ongerepte natuur en een welverdiende time-out van stress en drukte – dat en meer kun je verwachten gedurende een yoga reis Spanje. Geniet van de mediterrane levensstijl, het lekkere, gezonde eten, de schitterende natuur en dagelijks yoga & meditatie. Of u nu de voorkeur geeft aan Mallorca, Ibiza, Andalusië of de Canarische eilanden, rust en ontspanning zijn prioriteiten tijdens je yogavakantie.

Mallorca staat bekend om zijn yogafinca’s en is dankzij de goede vluchtverbindingen ook bijzonder geschikt voor een weekendje yoga. Als paradijs voor yogi is het geliefd om zijn rustgevende retreats, gevestigd in volledig afgezonderde, oeroude Mallorcaanse kloosters. Zon en hernieuwde energie zijn hier in elk seizoen te vinden. Je conditie na de winter opnieuw op gang brengen, je lichaam met wellness en vastenprogramma’s na alle feestdagen ontgiften of even gewoon een paar dagen helemaal uitschakelen en loslaten, vormt op dit paradijslijke eiland allemaal geen probleem.

Een yoga vakantie Spanje op de Canarische eilanden is minstens zo ontspannen. Hier kun je ook in de wintermaanden profiteren van de warmte van de zon en jezelf een paar dagen vakantie gunnen, weg van de troosteloze kou. Verken de vulkanische eilanden en verbaas je over het fantastische landschap, of gun jezelf een spannende surfsessie in de uitdagende golven!  

Ook voor wandelen ben je met een Yoga reis Spanje uitstekend op je plaats. Kustwandelingen, langs kleine, romantische baaien, gecombineerd met ontspannende yogasessies vormen een perfecte combinatie voor het activeren van lichaam en geest.  Meditatie- en yogasessies vinden bij onze reizen vaak in de vrije buitenlucht plaats, direct aan zee. Zo kun je je innerlijke centrum vinden terwijl je blik gericht is op het schitterende strand en het rustgevende, kabbelende water van de Middellandse Zee.

 

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga hotels in Spanje