Yoga Italien

Yoga Vakantie Italië

Geniet van La Dolce Vita aan de Middellandse Zee

Onze favoriete yoga hotels in Italië

Yoga Vakantie Italië – yoga met genot

Yoga vakantie Italië met de besteprijsgarantie

Italië is een land om van te genieten. Het eten is een genot, de mensen zijn open en hartelijk, de zon schijnt vaak en er is altijd tijd voor een kleine pauze – perfecte omstandigheden voor een yoga vakantie Italië. Tekenend voor Italië zijn de kleine dorpjes met smalle steegjes en de dromerige landschappen in Toscane, Zuid-Tirol en natuurlijk aan zee.

In de Zuid-Tiroler Alpen nodigen prachtige panorama-uitzichten uit tot ontdekkingstours. Ontelbare wandelpaden door de bergwereld zijn ideaal voor wandelingen en leiden u naar de prachtigste plekjes. Boven de boomgrenzen bevinden zich met sneeuw bedekte bergtoppen achter turquoise blauwe bergmeren. Deze idyllische leefomstandigheden op hoog niveau bieden een levensruim aan veel zeldzame planten en dieren, die u allemaal kunt ontdekken. Hier vindt u indrukwekkende dalen met spectaculaire watervallen en pittoreske dennenbossen, die omringd worden met rustieke dorpjes en u uitnodigen om tot rust te komen.

Als u verder naar het zuiden trekt, biedt Italië veel prachtige stranden, kleine baaien en oorden die alleen maar in uw dromen voorkomen. Vooral eilanden zoals Sardinië en Ischia zijn de moeite waard, omdat zij u de stress van het dagelijks leven doen vergeten en u compleet tot rust laten komen met hun azuurblauwe zee.

Wilt u van de dromerige landschappen van Italië genieten tijdens een yoga-uurtje en houdt u van de combinatie van beweging, meditatie en ontspanning? Tijdens een yoga reis Italië kunt u alles even helemaal loslaten en in de door u uitgezochte oase van rust nieuwe energie tanken. Ontmoet gelijkgezinden en geniet van wellness en tijd voor uzelf tijdens één van onze yoga Italië reizen!

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga hotels in Italië