Yoga Griechenland

Yoga Vakantie Griekenland

De magie van de oudheid gevonden op droomstranden

Ontdek onze geliefde yoga hotels in Griekenland

Yoga vakantie Griekenland - in het land van de goden

Yoga Griekenland - Prachtige blauwe zee, gouden stranden en stralend witte dorpen, in combinatie met een constant blauwe lucht en zon, en als u gelukt heeft komt u nog een paar zeeschildpadden tegen: een droomvakantie zoals u die alleen in Griekenland vindt. Tijdens het snorkelen in het heldere blauwe zeewater kunt u allerlei exotische vissen bekijken en de onderwaterwereld van de Middellandse Zee ontdekken. De paradijselijke stranden – die zo vaak prijzen hebben gekregen vanwege hun netheid – nodigen uit tot strandwandelingen of tot zonnebaden. Dit zijn allemaal perfecte omstandigheden voor de perfecte yoga vakantie aan zee!

U zult geweldige dagen doorbrengen in yoga resorts op prachtige plekken en u kunt zich van ’s morgens tot ’s avonds onder laten dompelen in de schoonheid van het land. Gecombineerd met meditatie en yoga sessies is dit de absolute droomvakantie!

Hoewel de veelvoudige Griekse cuisine zeer aantrekkelijk is en u in de verleiding kan brengen, heeft u hier ook de mogelijkheid om samen met gelijkgezinden iets aan uw lijn te doen, en door de combinatie van yoga en vasten niet alleen af te vallen, maar ook uw lichaam te reinigen.

In een schilderachtig land als Griekenland zijn ook de zonsondergangen meer dan betoverend. Ontelbaar veel violettinten verschijnen in de hemel, totdat de zon dan uiteindelijk in de zee verdwijnt. Erg de moeite waard!

Op zoek naar de oudheid

Bent u geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur? Een vakantie in het geboorteland van de democratie, talrijke belangrijke filosofen en de Olympische Spelen is als een reis door een geschiedenisboek.

Tijdens het wandelen zult u overal antieke ruïnes ontdekken, die verrassend goed bewaard zijn. Alle verhalen en mythes over de oude Griekse goden voelen zo wel heel echt aan en er hangt een goede sfeer in de lucht. Ontdek de wereld van Zeus en Odysseus, en begeef u op historische paden door het grote rijk der antieken!

Eilandhopping, yogalerarenopleiding en meer

Geef uw droomvakantie met yoga Griekenland nog meer waarde en vul het naar uw wensen in, samen met SpaDreams! Laat u adviseren door onze yoga experts – Kreta, Kos & Co. wachten op u! Boek nu uw Yoga vakantie Griekenland

 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geweldige hotels in het prachtige Griekenland