Yoga Urlaub Teneriffa

Yoga Tenerife

Ontspanning op de Atlantische Oceaan

Ontdek onze geliefde Yoga Hotels op Tenerife

Yoga Tenerife - Asana’s tussen maanlandschap en droomstranden

Yoga Tenerife met de besteprijsgarantie

Stel het u eens voor: u woon in een Finca aan de zee, omgeven door bananenplantages en met een adembenemend uitzicht op de kleine baaitjes en romantische rotsformaties die de kust sieren. Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, biedt de perfecte omstandigheden voor een yoga vakantie. Doe nieuwe levenskracht op het ‘Eiland van geluk’ en vind tegelijkertijd in een prachtig en veelzijdig landschap met yoga uw innerlijke midden. Heeft u zin in Asana’s op het strand, waar u de zon kunt zien opkomen en ondergaan, terwijl u de zonnegroet uitvoert? Laat uw voeten masseren en laat de heerlijke briesjes in uw gezicht blazen.

Het begrip yoga kan worden vertaald als ‘verbinden’ of ‘samenbrengen’. In deze zin van het woord moeten de geestelijke en lichamelijke oefeningen van deze Indische levensfilosofie de innerlijke gelatenheid en tevredenheid stimuleren en tegelijkertijd uw blik weer helder maken. Hiervoor biedt yoga Tenerife de perfecte omstandigheden. Bij yoga aan zee zorgen de golven van de Atlantische Oceaan ervoor dat u zichzelf helemaal laat gaan, en daarbij uzelf beter te leren kennen. Begin uw dag op Tenerife dus met een dynamische yoga sessie op het strand en kom dichterbij uw innerlijke harmonie, terwijl u omgeven bent door idyllische bananenplantages.

Yoga vakantie Canarische Eilanden - Yoga, wellness en avontuur

SpaDreams nodigt u uit om uw eigen perfecte retreat samen te stellen: wat dacht u van de combinatie yoga en Ayurveda? Combineer deze twee oud-Indiase geneeskunsten en breng uw Dosha’s in evenwicht. Voor ontspanning wordt gezorgd door het wellnessaanbod in onze zorgvuldig uitgekozen hotels. Daarnaast biedt yoga Tenerife facetrijke mogelijkheden om uw vrije tijd mee te vullen. Ga erop uit en ontdek het bizarre maanlandschap op de vulkaan Pico del Teide. Indrukwekkend zijn hier de majestueuze rotsen van het zwarte lavastrand – een strand zoals u het nog nooit eerder zag. Natuurlijk zijn er ook meer dan genoeg klassieke witte zandstranden met een Caribische flair, die u de mogelijkheid tot zonnebaden bieden. Onderneem een boottocht over de Atlantische Oceaan – wanneer u geluk heeft, komt u zelf een paar dolfijnen en walvissen tegen!

Klaar voor een yoga vakantie Canarische Eilanden? Duik dan nu in de veelzijdige wereld van yoga en begeef u op de reis naar uzelf. U zult tijdens meerdere yogasessies samen met gelijkgezinden nieuwe Asana’s en yoga-flows leren kennen. Tijdens de dagelijkse sessies combineren ervaren yogaleraren verschillende yogastijlen en zorgen zo voor een variërend en allesomvattend programma. U zult verbaasd zijn over de krachten die in u worden geactiveerd tijdens Hatha, VInyasa en Ashtanga. Vul uw energiereserves aan, om uiteindelijk opgefrist terug te keren naar het dagelijks leven.

 

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek andere Spaanse Yoga droombestemmingen

Ontdek onze geliefde Yoga vakanties op Tenerife