Yoga Portugal

Yoga Portugal

Zon, zee, zand en het perfecte vakantiegevoel

Onze favoriete yoga hotels in Portugal

Yoga Portugal en een prachtig surfersparadijs

Yoga Portugal - een land vol hoogtepunten: paradijselijke kusten met kilometerslange stranden, sprookjesachtige kastelen, historische steden zoals Lissabon, Porto of Coimbra en overal heerlijk eten. Het prachtige land staat bekend als het surfersparadijs van Europa en is beroemd vanwege zijn Vinho Verde en de wereldberoemde portwijn. Het land maakt bovendien indruk met de ongekende gastvrijheid van de inwoners en is door deze mix van omstandigheden een reisbestemming die u absoluut niet over het hoofd mag zien!

Yoga reizen en -retreats in Portugal zijn op dit moment helemaal in – de hoogste tijd dus om eens een bezoekje te brengen aan dit prachtige land. Heeft u er wel eens aan gedacht om yoga & surfen te combineren? Ook daarvoor zijn er in Portugal mooie reizen en kampen. Zo kunt u harmonie met de elementen beleven, lichaam en geest trainen en uzelf echt fit voelen. Ontmoet gelijkgezinden, die ook zin hebben in een vakantie vol activiteiten. Met SpaDreams begint u uw dag met een belevenisvolle surfsessie of een activerend yoga-uurtje met Ashtanga of Yin Yoga bij zonsopgang – een absolute droom!

Wilt u doelgericht van yoga & meditatie genieten en tegelijkertijd het land ontdekken? Geniet van een wonderschone yoga vakantie aan zee en onderneem kleine uitstapjes of wandelingen langs de pittoreske kusten, bijvoorbeeld in de Algarve. Ook sightseeing is in Portugal erg aan te bevelen! De bezienswaardigheden zijn meestal niet ver van u verwijderd en zijn absoluut betoverend.

Heeft u vragen over uw Yoga Portugal vakantie? Of wilt u algemeen advies? Onze experts helpen u graag. U kunt zowel telefonisch, als per mail contact met ons opnemen.

 

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde Yoga hotels in Portugal