Yoga Meditation

Yoga en Meditatie

Een reis naar uw innerlijke rust

Ontdek onze geliefde yoga en meditatie retreats

Yoga meditatie - Een geweldige reis naar uzelf

Yoga & meditatie met de besteprijsgarantie

Meditatie yoga – deze spirituele beleving vindt zijn oorsprong in yoga en is klassiek een onderdeel van de praktijk van yoga. Het geldt als een weg naar innerlijke kracht, rust en geluk.

Mediteren betekent in het Latijn ‘nadenken’ en is vooral een oefening ten behoeve van concentratie. De mediterende leert zijn gedachten uit te zetten en compleet tot zichzelf te komen. U creëert een bewustzijn voor dat wat in u zit, en leert om gevoelens en gedachten als toeschouwer te beschouwen, ze waar te nemen en te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Er zijn inmiddels talrijke onderzoeken geweest naar de positieve werkingen van regelmatig mediteren. Het verdwijnen van stress en helderheid, innerlijke vrede en ontspanning zijn slechts een paar van de positieve effecten. Bedaardheid en een bewustzijn voor uzelf zal plaatsvinden, want u erkent met de tijd dat gevoelens en gedachten komen en gaan, of deze nu positief of negatief zijn. Wanneer u vaker mediteert, zult u merken hoe u steeds meer de baas over uw gedachten wordt en een halt toe kunt roepen aan negatieve aannames die uw leven moeilijker maken. U leert bewust te kiezen waar u uw aandacht op vestigt en zo verantwoordelijkheid voor uw eigen geluk te creëren.  

Yoga meditatie traint een liefdevolle omgang met uzelf, u leert zichzelf opnieuw op waarde te schatten. Wanneer u de reis naar uzelf begint, zal dit het ongetwijfeld waard zijn!

Geniet van de wondervolle werking van meditatie en beleef daarnaast leuke yoga sessies op de mooiste plekken. U kunt uw yoga retreat doorbrengen in spirituele oorden zoals in een Ashram of een klooster, maar ook gewoon van meditatie of yoga aan zee genieten. Hier kunt u zichzelf volledig uitzetten en lichaam en geest in balans brengen. Een retreat is perfect om yoga en meditatie succesvol in uw leven te integreren en nieuwe gewoontes aan te leren. Zo kunt u zich compleet richten op mentale en fysieke training en datgene wat u geleerd heeft uiteindelijk toepassen in uw dagelijks leven.

Meditatie yoga verrijkt een vakantie op de perfecte manier, want u traint ook hier met doelgerichte Asana’s en ondersteunende ademhalingsoefeningen uw oplettendheid. Lichaam en geest kunnen zo zo goed mogelijk in verbinding komen met elkaar en u zult nieuwe helderheid en innerlijke harmonie beleven.

Een yoga meditatie retreat brengt u vele spannende ervaringen op de reis naar uzelf. Naast de intensieve training heeft u veel tijd voor uzelf, kunt u zich terugtrekken en genieten van uw vrije tijd. Ook kunt u bij meditatie yoga en wandelen de omgeving verkennen.

 

 

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Vakantie

Yoga Weekend

Yoga Reizen

Retraite Weekend

Yoga Retreat

Retraite

Detox Yoga

Yoga Hotel

Ayurveda Yoga

Surf en Yoga Vakantie

Yoga en Wandelen

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Bekijk onze geweldige yoga & meditatie vakanties