Yoga Malta

Yoga Malta

Ontspanning met eiland-flair

Onze favoriete yoga hotels op Malta

Een gemengde cultuur en dromerige baaien

Yoga Malta met de besteprijsgarantie

Malta is een enorm indrukwekkend eiland met een bonte mix van culturen. De nabijheid bij Italië en Afrika is te merken, maar ook de Britse invloeden zijn overal op het eiland terug te vinden. Het eiland is vooral qua landschappen een juweeltje! Bij yoga op Malta krijgt u de unieke kans om de landschappelijke veelvoud te leren kennen. Er zijn prachtige baaien en een prachtig blauwe zee, die uitnodigen tot relaxen en perfect zijn om te snorkelen. U kunt deze het beste bereiken door een boottochtje te maken om zo van prachtige uitzichten te genieten. Ook Malta’s zustereilanden Gozo en Comino zijn zeer aan te bevelen en zijn absoluut een bezoekje waard.

De kleine uitstapjes naar de steden op Malta zijn ook erg leuk. Zij betoveren u met hun historische gebouwen, imposante kerken en levendige promenades. Ontdek cultuur en culinaire specialiteiten tijdens een wandeling door de stad!

Combineert u graag zon, zee en sightseeing met yoga? Dan is yoga op Malta perfect voor u! Hier kunt u uw lichaam fit houden en tegelijkertijd genieten van de schoonheid van het eiland. Dagelijkse meditatie- en yogasessies brengen u nieuwe helderheid en innerlijke balans. Zo kunt u vol nieuwe energie weer terugkeren naar uw dagelijkse leven.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde Yoga hotels op Malta