Yoga Mallorca

Yoga Mallorca

Ontspanning met de eiland-vibe

Ontdek onze geliefde yoga hotels op Mallorca

Yoga Mallorca – het paradijs wacht!

Yoga Mallorca met besteprijsgarantie

Kristalhelder water, witte zandstranden, uitgestrekte duinlandschappen en geurende naaldbossen met een Yoga Mallorca – het Spaanse Middellandse Zee-eiland Mallorca is een ware oase van rust en ontspanning en is mede zo aantrekkelijk door haar milde klimaat en schijnbaar eeuwig durende zomer. Talrijke spirituele ashrams, vreedzame kloosters en rustieke finca’s met gevarieerde meditatieprogramma’s sieren het eiland en maken het tot een waar paradijs voor yogi. Dankzij de nabijheid van het Europese vasteland is een yogaverblijf op Mallorca al mogelijk gedurende een lang weekend.

Yoga vakantie Mallorca
Wanneer je praat over yoga op Mallorca bepalen de positieve levenshouding van de eilandbewoners, de unieke mediterrane keuken en de cultureel historische plaatsen met hun romantische flair de onvergelijkbare charme van Mallorca. Het eiland betovert met adembenemende schoonheid en een zee aan vrijetijdsmogelijkheden die de dagelijks yoga- en meditatiesessies optimaal aanvullen. Yoga op Mallorca biedt vele fraaie nevenopties: Ontdek bijvoorbeeld tijdens het snorkelen de fascinerende onderwaterwereld van de Balearen en observeer zeepaardjes en maanvissen terwijl ze zich tussen de bontgekleurde riffen voortbewegen. Daarnaast nodigt de schilderachtige kuststrook tijdens uw yoga vakantie Mallorca uit om lange strandwandelingen te maken en de nodige cultuur vind je in de havenstad Palma de Mallorca. Kustwandelingen langs kleine, romantische baaien en meditatie gecombineerd met een verblijf in een Mallorcaanse ashram zijn perfect voor de ontspanning en activering van lichaam en geest.

Het eiland is vergeven van wijnranken, amandel- en olijvenbomen en tussendoor vind je oude boerderijen en traditionele finca’s van waarachter de hemelsblauwe lucht zich uitstrekt. Hier breng je met yoga en meditatie je lichaam en ziel in balans en leer je jezelf beter kennen. De zeebries zorgt ervoor dat je de alledaagse stress moeiteloos volledig verdrijft. Op je reis naar je innerlijke centrum wordt je begeleid door een hooggekwalificeerde yogaleraar die aandacht besteed aan je individuele behoefte.

Yoga Mallorca faciliteiten
Een Yoga resort Mallorca en yogafinca’s zijn voorzien van eersteklas wellness & spa-landschappen die whirlpools, sauna’s en stoombaden tot je beschikking stellen. Gedurende maritieme aromatherapieën, weldadige massages en regeneratieve peelings is het ideaal vertoeven.

Dus... wat dacht je van een Mallorca Yoga vakantie?

 

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga hotels op Mallorca