Yoga & Ayurveda

Yoga in India

op reis naar uw ziel

Onze beste yoga retreats in India

Yoga in India

De beste yoga vakanties vindt u bij SpaDreams! Yoga komt uit het Sanskriet en betekent 'samenbrengen'. Het is een manier van mediteren die al meer dan 4000 jaar wordt beoefend. Dankzij yoga-oefeningen krijgt u nieuwe kracht en energie tijdens uw yogareis en worden lichaam en geest weer in balans gebracht.

Yoga is in India uitgevonden en daardoor ervaart u daar tijdens een yoga vakantie de beste behandelingen ter wereld. De yogaleraren hebben jarenlange ervaring en zijn vaak van generatie op generatie geschoold met aloude wijsheden, wat ervoor zorgt dat u tijdens uw reis in India de beste begeleiding krijgt.

In onze yoga hotels wordt niet alleen de meditatiewijze behandeld, maar een algehele levenswijze op nagehouden. Dit merkt men in de voedzame maaltijden, die volgens aloude Indiase recepten worden bereid, de massages en de instelling van het personeel. Dit geldt voor al onze yoga vakantie resorts in India.

Een yoga reis in India is speciaal, omdat u de yoga-oefeningen in India in hun puurste vorm kunt ervaren. Geniet van de stilte tijdens de Zonnegroet in de morgen, en ontspan tijdens rustgevende yoga-oefeningen tijdens zonsondergang, tijdens uw individueel samengestelde yoga vakantie in India. India is een land, dat betovert en fascineert. Hier beleeft u uw yoga vakantie optimaal, in een unieke reisatmosfeer. Het land biedt perfecte fundamenten voor een fantastische yoga reis.

Kies hier uit ons aanbod aan yoga vakanties in het land van duizend kleuren de rustgevende reis die het beste bij u past. Zoek (en vind) de connectie met uw innerlijk en geniet van een unieke reiservaring - allemaal tijdens uw yoga vakantie in India.

Het is vandaag de dag al mogelijk om, dichtbij huis yoga te beoefenen, bijvoorbeeld tijdens een yoga weekend. Echter, om yoga tijdens uw reis in zijn puurste vorm te ervaren, is India uw beste optie. Moet u eens nagaan hoe groot het aanbod aan yoga reizen in het land van herkomst is!

Het beoefenen van yoga tijdens uw vakantie gebeurt vaak tijdens een Ayurveda reis, een reis die zich richt op het verbeteren van uw welzijn en innerlijke balans. Deze ayurvedische programma's combineren yoga-oefeningen, gezonde Ayurvedische voeding en wellness behandelingen. Yoga en meditatie zijn essentiële onderdelen van authentieke vakanties in India.

Mocht India niet uw voorkeur hebben als vakantiebestemming, dan kunt u natuurlijk ook tijdens uw vakantie yoga beoefenen in vergelijkbare landen waar expertise en ervaring ook de boventoon voeren: probeer eens yoga in Thailand of yoga op Sri Lanka. Zelfs yoga op de Malediven is een optie! Alle reis aanbiedingen van SpaDreams bieden garantie voor uw topvakantie!

Mochten er nog vragen zijn over onze yoga reizen in India of onze yoga reizen in het algemeen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het nummer 020 894 3655, of via de email: info@spadreams.nl.

Vind hier uw perfecte yoga retreats in India