Yoga Wandern

Yoga en Wandelen

Een vakantie met een prachtig uitzicht

Ontdek onze populaire yoga en wandel vakanties

Yoga en wandelen - Rust en frisheid

Yoga & wandelen met de besteprijsgarantie

Heeft u zin om weer eens helemaal juist te ademen en om een tijdje in de natuur te genieten? Houdt u van prachtige landschappen en wandelt u graag door wonderschone kustgebieden of beklimt u graag steile bergpaden? Ervaar dan de weldoende werking van yoga en wandelen en ontdek allesomvattende schoonheid en frisheid!

Met SpaDreams kunt u tijdens dromerige kustwandelingen Mallorca ontdekken, een week absolute rust vinden in de Pyreneeën of van indrukwekkende panorama-uitzichten genieten in de Alpen. Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur en beleef ontspannende dagen tijdens uw yoga en wandel vakantie!

 

Gezondheid en actieve ontspanning

Wandelen staat bekend als een nieuwe trendy sportsoort en is perfect om de stress van het dagelijks leven tegen te gaan. Het is uiterst gezond en maakt u helemaal fit! U brengt veel tijd door in de frisse buitenlucht, kunt genieten van adembenemende uitzichten, allemaal terwijl u uw conditie traint. Wanneer u wandelen combineert met yoga versterkt u dan ook al uw spieren. Meditatie en ademhalingsoefeningen activeren uw geest en laten u tegelijkertijd tot rust komen.

Een dag tijdens uw yoga en wandel vakantie begint met een yoga sessie in de ochtend. Zo kunt u in alle rust van de prachtige bergen genieten en bereidt u uw lichaam voor op de inspanningen van de wandelingen. Afhankelijk van het reisprogramma en -doel zijn de wandelingen uitdagend of juist minder intensief. U bepaalt dan ook zelf de intensiviteit van uw reis!

Na zo’n belevenisvolle dag in de bergen met yoga en wandelen begint de ontspanning: terug in uw hotel kunt u genieten van heerlijke wellnessbehandelingen en Ayurvedische massages en zo volledig tot rust komen.

Een combinatie van yoga en wandelen tijdens uw vakantie is dus perfect voor als u er even tussenuit wilt. U doet nieuwe krachten op in de bergen en krijgt nieuwe inspiratie en komt uiteindelijk verfrist en ontspannen terug in uw dagelijkse leven.

 

Geniet van prachtige landschappen!

Idyllische berglandschappen betoveren u met prachtige groene weides, koele wouden en verfrissende watervallen. Indrukwekkende bergtoppen zullen u fascineren en u zult genieten van prachtige panorama-uitzichten.

Ook wandelingen door wonderschone kustgebieden en naar pittoreske baaien kunnen zeer aantrekkelijk zijn. Kom even tot rust tijdens kleine pauzes op paradijselijke stranden en geniet van de rust der natuur. Tijdens een yoga en wandel vakantie schakelt u alles wat er niet toe doet vanzelf uit.

Regio’s zoals Mallorca, de Pyreneeën of de Alpen zijn uitermate geschikt om tijdens een wandeling te ontdekken en om de kracht van deze oorden tijdens een wandeling tot u te nemen. Vooral aan te bevelen zijn de reizen naar Allgäu, Oostenrijk en Zwitserland. Een speciale geheimtip voor een wandel en yoga vakantie is Andorra.

Maak gebruik van de gelegenheid om u tijdens heerlijke wandelingen te ontspannen in de natuur en nieuwe inspiratie op te doen op prachtige plekken. Misschien ontdekt u tijdens wandelen en yoga langs de afgelegen bergpaden zelfs zeldzame planten en dieren!

Yoga gids

Voor alle nuttige links naar gerelateerde yoga thema's en bestemmingen:

Yoga Aan Zee

Surf en Yoga Vakantie

Meditatie Vakantie

Ayurveda Yoga

Detox Yoga Vakantie

Yoga Hotel

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze geliefde yoga en wandel hotels in Europa

Vind uw perfekte yoga vakantie