Populaire luxe thema's

Populaire luxe bestemmingen in Azië

Populaire luxe bestemmingen in Europa

Luxe vakanties

Luxe reizen

Welkom in de wereld van luxe reizen. Ontdek uw luxe droomvakantie, waar u kunt relaxen en genieten in de meest stijlvolle omgevingen, waar het personeel altijd voor u klaarstaat met een vriendelijke lach en waar u de echte betekenis van zintuigelijke rijkdom ervaart.

Laat uzelf verwennen tijdens uw vakantie in uw hotel met een luxueuze hotelkamer en 's ochtends een heerlijk ontbijt. In veel gevallen maakt u gebruik van alle faciliteiten in het hotel zoals zwembad, sauna en roomservice. Waar u ook gaat of staat tijdens uw zomervakantie of weekendje weg, u overnacht altijd voordelig in een hotelkamer. Na uw overnachting in uw hotel bent u goed uitgerust om te genieten van de omgeving van uw vakantiebestemming!

Luxe vakantiebestemmingen
Van de Renaissance chic in Italië en trendy hotels in Duitsland, tot tropische spa’s in Thailand en luxe vakanties en exclusieve reizen naar de Malediven. Reis naar Bali en ontdek uitzichten die de fotograaf in ons aanwakkeren, geniet op afgelegen, prachtige witte stranden tijdens uw luxe vakantie. U kunt er zeker van zijn dat u in ons uitgebreide aanbod uw droomreis vindt.

Luxe Wellness reizen
Bij SpaDreams betekent luxe wellness ook écht luxe, het beste van het beste! Verzorging tijdens uw verblijf van het hoogste niveau. Vergoot uw zintuigen met luxe spa treatments van een Cleopatra kokosmelk bad tot aromaolie massages met één van onze luxe vakanties. Voor wie opzoek is naar behandelingen voor lichaamsreiniging, kan kiezen uit ons aanbod van luxe detox en vasten. Onze gasten beleven alleen het beste tijdens een kuur in één van onze luxe vakantiebestemmingen; met eerste klas faciliteiten, hoog opgeleid wellness personeel en weelderige accommodaties kunnen we u de ultieme wellness experience beloven.

Exclusieve vakanties
In ons aanbod vindt u zeer exclusieve reizen. Vele beroemdheden gingen u voor naar één van onze luxe vakantiebestemmingen. Een trip die niet voor iedereen is weggelegd en waar het personeel ervoor zorgt dat de pers buiten de hekken wordt gehouden. Voor de meest exclusieve accomodaties vragen wij u om een speciaal verzoek in te dienen.

Culinair eten
Bij een luxe vakantie hoort natuurlijk ook heerlijk eten. Zo kunt u in Spanje culinair genieten van gerechten bereidt door Michelinsterren koks. Of laat u verassen door de specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Terwijl u heerlijk ontspannen aan het zwembad ligt, zorgt het personeel ervoor dat u van verrukkelijk eten kunt genieten. 

Activiteiten
Ook actieve luxe reizen vindt u bij SpaDreams. Geniet van een dag golven op één van de luxe vakantiebestemmingen. Echt alles kan tijdens onze luxe vakanties en exclusieve reizen in de meest bijzondere hotels.

Wij zorgen ervoor dat uw droomvakantie tot in de puntjes geregeld wordt. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u persoonlijk helpen bij het samenstellen de luxe reis van uw leven. Spadreams - de expert op het gebied van luxe vakanties en exclusieve reizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze luxe thema's en bestemmingen: bekijk ons aanbod

Bekijk hier alle Luxe Vakanties van SpaDreams