wellness marokko

Wellness in Marokko

ervaar de Marokkaanse gastvrijheid

Bekijk onze Wellness hotels in Marokko

Wellness in Marokko

Stap in de voetsporen van Bergman en Bogart en ontspan met wellness behandelingen in Marokko.

Geef u heerlijk over aan wellness in Marokko. Dat betekent schoonheidsspecialisten, gezondheidsspecialisten, masseuses, kappers, koks en andere zorgvuldig opgeleide experts die zich dagelijks inzetten voor uw ontspanning en uw algehele individuele welzijn. Geniet van thermale baden, pakkingen, stoombaden, kruidenpeelings, sauna’s, whirlpools, aromatherapie en beauty treatments. Laat u verwennen met natuurlijke producten van eucalyptus, arganolie en honing en u zult zich als herboren voelen!

U profiteert daarnaast van Marokkaanse, mediterrane en internationale culinaire specialiteiten en na de maaltijd geniet u simpelweg met hernieuwde energie van een verfrissend drankje in de pianobar, loungebar, cocktailbar of poolbar. Here’s looking at the new you! Wat u ook kiest en waar u ook gaat, overal wordt u verwelkomd met de typische Marokkaanse hartelijkheid en gastvrijheid.

Marokko werd in de elfde eeuw voor het eerst in haar huidige vorm door Berbers verenigd. Zij stichtten tevens de beroemde stad Marrakech en benoemden het tot hoofdstad. De huidige hoofdstad van Marokko is Rabat en in Casablanca, de grootste stad, vindt u sinds 2004 Rick’s Café, een replica van het café zoals het voorkwam in de film Casablanca.

Iedereen weet dat Marokko een veelzijdig land is met een zeer diverse flora en fauna dankzij het Atlasgebergte. Het land heeft elke reiziger veel te bieden, zeker ook wanneer u uw wellnessverbijf wenst te combineren met sportieve avonturen. Het lijkt ver weg maar is feitelijk nog best dichtbij want vanaf Amsterdam kunt u er al binnen vier uur zijn!

SpaDreams biedt u tevens alle mogelijke ontspannende arrangementen wereldwijd. Bijvoorbeeld voor een hoogwaardige selectie van yoga en wellness, voor zalige ontspanning aan zee, voor kwali-tijd voor uzelf, voor een verrukkelijke wellnessweek, voor Thalasso fit en kuurreizen.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek onze populairste wellness hotels in Marokko