een-week-je-weg-vakantie-alleen

Alleen een Weekje Weg

neem een week afstand en creëer rust in uzelf

Onze aanbiedingen voor een Weekje Weg

Voordelig en volledig verzorgd een weekje weg

Als u op zoek bent naar een ontspannen weekje weg, bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen heeft u bij ons een bijzonder ruime keus uit verschillende reizen naar verschillende landen, ook vindt u op onze website diverse aanbiedingen.

Ontspanning dichtbij huis of verder van huis, zoals bijvoorbeeld Thailand of India. Alles is mogelijk en wij helpen u graag met het zoeken van een vakantie die aansluit op uw wensen. Welk reisthema past bij u? Een actieve vakantie, een Ayurveda vakantie of wellicht bent u op zoek naar een wellness vakantie.

Ook in onze kuurhotels bent u niet alleen. U bent hier samen met gelijkgezinden, hetgeen zorgt voor een beter resultaat. Als u op een afvalvakantie gaat, zijn andere alleenreizenden niet alleen extra motivatie, maar u kunt ook met ze praten over uw successen en eventuele teleurstellingen. Genoeg reden dus om in uw eentje op vakantie te gaan!

Als het van u allemaal wel wat actiever mag, dan zijn de actieve en fitnessprogramma’s wellicht wat voor u.

Wij wensen u een heerlijk ontspannen verblijf toe!


Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem! Wij zitten van maandag tot en met vrijdag (9.00-17.00) voor u klaar. Bel ons op 020 894 3655 of stuur ons een mail op info@spadreams.nl.

Vind hier uw perfecte weekje weg