Met SpaDreams een verschil maken met Kerstmis

De herfst komt aan zijn einde en het gezellige kerstseizoen gaat van start. In deze tijd van gezelligheid denken wij bij SpaDreams ook aan andere mensen.

Veel dingen, wat in onze ogen van zelfsprekend is en veel gebruikt wordt, is in andere landen een luxe goed, bijvoorbeeld schoon drinkwater. Wereldwijd sterven nog steeds vele duizenden kinderen aan vervuild drinkwater en slechte hygiëne. Meer dan 780 miljoen mensen wereldwijd hebben geen toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen. 

Juist bij ons, als ayurveda specialist, heeft het kleurrijke India, de wieg van de Ayurveda, een plek in ons hart. Daarom hebben wij besloten om een steentje bij te dragen: Met uw hulp willen wij een verschil maken in dit prachtige land. Bij elke boeking naar India, die gemaakt wordt in december, wordt voor iemand een permanente verbinding tot schoon drinkwater gerealiseerd  - bij elke boeking, geven wij iemand de kans op een beter leven!

SpaDreams werkt samen met „Viva con Agua“ (VcA). Daarnaast worden door de campagne WASH (WAter, Sanitaire voorzieningen, Hygiëne) ook sanitaire en hygiënische maatregelen gewaarborgd wat de sociale positie van deze mensen versterkt. 

Wij willen hier graag onze bijdrage aanleveren, helpt u ons daarbij?

SpaDreams doneert aan schoon drinkwater in India

Ontdek het prachtige India