Wellness und Entspannung in den Vereinigten Arabischen Emiraten

Verenigde Arabische Emiraten

Maak kennis met exclusieve moderniteit in traditionele woestijngebieden

De perfecte zonvakantie

Een eindeloos blauwe hemel strekt zich tot aan de verre horizon uit. Geen enkel wolkje blokkeert de aangenaam warme stralen van de zon terwijl u ontspannen onder een paar palmbomen achterover leunt en geniet van een heerlijk verfrissende cocktail. Hier, op het goed onderhouden privéstrand, waar rust en comfort heersen, laat u uw blik over de zachte golven van de Arabische Golf gaan en voelt een diepgaande tevredenheid. U heeft uzelf een welverdiende pauze gegund in de luxe ambiance van een hoogwaardig, speciaal door SpaDreams voor u geselecteerd, paradijslijk resort.  

Onderga pure verwennerij in een modern uitgeruste spa waar weldadige, ontspannende massages, exclusieve lichaamsbehandelingen, zoals peelings en wraps, als ook talrijke huidverbeterende schoonheidsprogramma’s op u wachten gedurende uw persoonlijk samengestelde wellnessvakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook Ayurvedische wellnessbehandelingen kunt u, begeleid door een gekwalificeerde Indische arts, uitproberen. Met de op uw individuele constitutie afgestemde behandelingen kunt u uw energiereserves weer aanvullen en de alledaagse stress zonder problemen vergeten.  

Voor een actieve ontspanning is het de moeite waard, bij milde temperaturen, een wandeling over het witte zandstrand te maken. Wanneer dit nog niet voldoet kunt u uw kracht en uithoudingsvermogen trainen door middel van professioneel begeleide fitnesscursussen. Vakkundig opgeleide trainers staan klaar om u te motiveren en stimuleren.  

Mis niet de kans om de exotische steden in de omgeving te bezoeken en de adembenemende skylines van het Midden-Oosten te bewonderen. U zult versteld staan van de fenomenale uitzichten vanaf de ontelbare observatieplatforms van de reusachtige wolkenkrabbers. U blijft liever met beide benen op de grond? Bestudeer de regionale geschiedenis of een interessante tenstoonstelling in één van de vele musea of bereidt u voor op een avontuurlijke en onvergetelijke dag in het eindeloze, aangrenzende, woestijngebied. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in de Verenigde Arabische Emiraten