vastenkuur-op-rijafstand

Vastenkuur op Rijafstand

Net over de grens maar toch echt even weg

Vastenkuur op Rijafstand: onder begeleiding van onze professionals

Waarom een Vastenkuur op Rijafstand?

Vasten is.. een oeroude methode om het lichaam te reinigen en om het spijsverteringssysteem wat rust te gunnen. Een vastenperiode kan een dag zijn maar ook een week, of langer. In vroeger tijden kwam vasten voornamelijk voort uit religieuze motieven, en ook vandaag de dag nog zijn er religies die een vastenperiode voorschrijven, maar voor het merendeel van de mensen staat vasten gelijk aan “iets goeds doen” voor het lichaam. 

Wanneer u voor een dagje sap of thee gaat kunt u dit met een gerust hart zelf thuis doen maar wanneer u uw lichaam eens grondig wilt reinigen is het aan te raden dit onder professionele begeleiding te doen, zeker als u, bijvoorbeeld, al problemen ondervindt met uw spijsvertering of wanneer u andere fysieke klachten ervaart

De SpaDreams Vastenkuur hotels op Rijafstand bieden een uitstekende, professionele begeleiding en alle programma’s zijn aanvullend voorzien van massages en welzijnsbehandelingen die uw Vastenkuur op Rijafstand ondersteunen. 

Wanneer u kiest voor een Vastenkuur op Rijafstand, zoals in Duitsland dient u allereerst te bepalen welke vorm van vasten uw voorkeur heeft en natuurlijk ook waar u uw Vastenkuur op Rijafstand graag wilt doen. Tenslotte is ook de omgeving van belang voor uw algehele gevoel van welzijn.  Daarnaast hebben sommige mensen al wel vaker een dagje “thuis vasten” gedaan maar voor het beste effect is een week wel het minimum. Anderen onder u zijn misschien wel regelrechte professionals op het gebied van basenvasten maar willen wel eens iets anders proberen. 

Ongeacht of u voor vasten conform Buchinger gaat, conform F.X. Mayr, voor een basenvastenweek, voor classic vasten of voor premium vasten, u kunt uw vastenprogramma combineren zoals u het zelf wilt, met therapie, fitness- of wellness bijvoorbeeld. 

U kunt tevens, onder andere, genieten van massages, wraps, sauna’s, stoombaden, gezichtsbehandelingen, manicure & pedicure en wanneer u graag actief bezig bent is er o.a. golf, fietsen, wandelen, mountainbiken en kanotochten. Daarnaast kunt u ook simpelweg kiezen voor één van de talrijke excursies die worden aangeboden. U hoeft zich in ieder geval geen moment te vervelen!

Ga voor de combinatie van kuur, natuur en wellness – boek uw Vastenkuur op Rijafstand vandaag nog!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte Vastenkuur in de buurt