Erholen im Tschechien-Urlaub

Tsjechië

Reizen in een tijd van onvervalste elegantie en extravagante kuur cultuur

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Tsjechië

Ontdek de meest populaire locaties in Tsjechië

Met charme en elegantie genieten van een gezonde vakantie

Prachtig en elegant strekken de klassieke zuilen en fraaie woon- en badhuizen zich uit langs historische straten terwijl u ontspannen wandelt door één van de beroemdste Boheemse kuuroorden in het westen van Tsjechië. U wandelt in de sporen van bekende kunstenaars, politici en sterren die al eeuwenlang de waardevolle genezende kracht van de sprankelende minerale en thermale bronnen weten te schatten. Hier vindt u diepgaande ontspanning en regeneratie terwijl u geniet van een onvergelijkbare gezondheidsvakantie met SpaDreams.

Voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers biedt de architectonische veelzijdigheid en de stilte, terwijl u wandelt door oeroude bossen en weiden rondom de Tsjechische kuuroorden, de perfecte vakantiebelevenis. Slenter door de heerlijke kuur- en paleistuinen in de omgeving of verwonder u over de eeuwenlang onderhouden gebouwen, zij het een badhal of luxueus hotel. 

Talrijke aandoeningen, die het hart en de bloedvaten, het spijsverteringssysteem, de stofwisseling of de luchtwegen betreffen, kunnen door de vele minerale en thermale bronnen verlicht worden. Een ondersteunende werking vindt ook plaats bij oncologische aandoeningen of huidaandoeningen. Samen met SpaDreams vindt u zonder twijfel de geneeskrachtige kuur, die past bij uw persoonlijke gezondheidseisen

 Maar ook voor een ontspannende wellness- en welzijnsvakantie zijn de Tsjechische vakantieoorden meer dan geschikt. Laat uw ziel vrij ademen terwijl u geniet van een ontspannende massage, van een lichaamspeeling of van een schoonheidsbehandeling. Schakel alles uit tijdens een moment van stilte en sereniteit in de moderne spa- en saunalandschappen. Vele beroemdheden als Richard Wagner en Friedrich Chopin gingen u voor.

Wie niet geheel zonder drukte en culturele hoogtepunten wil relaxen kan in Praag de optimale symbiose beleven van een gezonde vakantie in combinatie met de stadse flair van de prachtige Tsjechische “Gouden Stad”.

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Tsjechië