Actuele persberichten

5% korting op alle wellnessreizen; de gelegenheid voor slimme shoppers !

 

Frankfurt, 28. april 2015.

Tijdig aan het begin van de zonnige maand mei, kondigt de specialist op het gebied van wellness- en gezondheidsreizen een speciale reductie in de hoogte van 5% op al zijn reizen aan. Voor slimme shoppers en liefhebbers van wellness is dit de ideale gelegenheid om een ontspannend time out te organiseren of de zomervakantie voor de hele familie zo gunstig mogelijk te boeken. Ook liefhebbers van Ayurveda en yoga kunnen voor een droomprijs naar hun lievelingsresort in Azië reizen. Recreatieliefhebbers profiteren van deze seizoensgebonden prijsdaling met betrekking tot alle boekingen van de eerste tot de laatste dag van de maand.     

Het is dus de hoogste tijd om voor uw lichaam en geest eens wat goeds te doen. Alle SpaDreams hotels bieden individuele programma’s, gebaseerd op de laatste medische ontdekkingen, in combinatie met traditionele en natuurlijke geneeskundige. De hoogwaardige aanbiedingen van SpaDreams oriënteren zich steeds naar de actuele trends. Mensen die geïnteresseerd zijn in welzijn kunnen uit wel 3.500 verschillende kuur-, gezondheids-, beauty-, Ayurveda-, yoga-, detox- en wellnessaanbiedingen kiezen. Voor iedereen is er wat bij, of het nu gaat om een vakantie aan de Middellandse Zee, vasten in een Duits wellnesshotel, een thermale fangokuur in Italië of een duikvakantie op Bali.   

Met zijn gevarieerde aanbod is SpaDreams reeds in meer dan 35 landen en 10 talen vertegenwoordigt. De 5% meikorting is een nieuwe stap van de internationale reisorganisator om health and wellness, wereldwijd, voor iedere prijsbewuste vakantieganger mogelijk te maken.

PDF>>                         Auteursrecht & Gebruikersvoorwaarden>>