Excellent 4,7/5,0

10 beoordelingen van onze gasten

Top 3 Hotel in Wadduwa Dit is ons top 3 hotel voor Wadduwa. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht. Ideaal voor alleenreizenden Deze reis is geschikt voor alleenreizenden. Meer dan 70% van onze boekingen zijn gemaakt door alleenreizenden.

The Privilege Ayurveda Resort

In koloniale stijl gebouwd resort, met geïntegreerd Ayurveda centrum, alleen voor Ayurveda gasten. Ideaal om tot rust te komen, uw kracht te hervinden en stress af te bouwen.

Aryuveda kuur

vanaf 13 nachten, suite, volpension

Ayurveda geldt als de oudste geneeskunde ter wereld en wordt in Sri Lanka veelvuldig gepraktiseerd. De helende kunst wordt van oudsher mondeling door de oude meesters aan hun leerlingen doorgegeven en wordt in deze hectische tijd meer betekenisvol en geliefd.

Deze allesomvattende natuurgeneeskunde streeft een volledige balans van alle lichamelijke en psychische functies na en dient ter voorkoming van ziekte, ter activering van het vermogen tot zelfgenezing en versterking van uw afweersysteem. De eenheid van lichaam, geest en ziel is het hoogste doel van een Ayurvedakuur. Met natuurgeneeskundige methodes wordt getracht de verstoorde harmonie te herstellen en zodoende de basisoorzaak voor ziekte weg te nemen.

Ideaal bij o.a. vermoeidheid, uitputtingstoestanden, lusteloosheid en verminderde eetlust, aandoeningen veroorzaakt door stress, slaapstoornissen, reuma en gewrichtsaandoeningen (chronische aandoeningen en spierspanningen), huidziektes, problemen gerelateerd aan de luchtwegen en gynaecologische stoornissen, maag- en darmziekten, stofwisselingsproblemen en overgewicht.

Ayurveda-artsen bevelen een verblijf van minimaal 1 week aan om de eerste resultaten te kunnen constateren, een allesomvattende behandeling van 2-3 weken echter om de best mogelijke resultaten te bewerkstelligen.

 • Ayurvedisch volpension
 • Dagelijks ‘s morgens, namiddags en ‘s avonds thee, snacks en verse sap
 • Aanvangsonderzoek door een Ayurveda-arts, polsdiagnose en bepaling van het constitutietype (dosha)
 • Opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan
 • Vanaf 14 overnachtingen regelmatige tussenconsulten
 • Dagelijks 4-5 Ayurvedische behandelingen conform bepaling van de arts, bijv. Shirodhara oliegieting, hoofd-, voet-, synchroon- en lichaamsmassage, inhalaties, neus- en darmreiniging, stoom-, kruiden-, en bloemenbad
 • Ayurvedische kruidensupplementen conform medische bepaling
 • Dagelijks 1 uur yoga ('s morgens)
 • 1x per week kookdemonstratie en voordracht m.b.t. Ayurveda
 • Gebruik van buitenbad en ligstoelen
 • 2x Excursie in de omgeving
 • WiFi in de lobby

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Ademwegen / Astma, Huid / Allergieën, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Stofwisseling / Maag / Darmen, Hoge bloeddruk

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

33 € prijsvoordeel per persoon per dag

27 € prijsvoordeel per persoon per dag

Telefoon boekingsnummer: 75AP1

1.269 €

1.079 €

The Privilege Ayurveda Resort in detail

Uw vakantieregio
Sri Lanka – het eiland ademt Ayurveda. Dit kleine tropische paradijs in de Indische Oceaan biedt reizenden een combinatie van adembenemende landschappen, onberoerde stranden, een fascinerend 2500 jaar oud cultureel erfgoed en Aziatische gastvrijheid.

Uw Ayurvedahotel
Aan de zuidwestkust van Sri Lanka bevindt zich het in koloniale stijl gebouwde Privilege Ayurveda Resort (niet roken), temidden van een 500 m2 grote palmentuin, met uitzicht op de Indische Oceaan. Het hotel herbergt uitsluitend Ayurvedagasten en de daaruit voortkomende atmosfeer maakt het de gasten mogelijk zich volledig op hun kuur en op de regeneratie van lichaam en geest te concenteren. De ecologische tuin herbergt meer dan 22 vogelsoorten en nodigt uit tot het lopen op blote voeten.

Uw verblijf
12 comfortabele lichte kamers (ca. 48 m2),voor maximaal 20 gasten verdeeld over 3 etages, toegankelijk via de tuin. Alle kamers beschikken over separate slaap- en woonruimte, antieke meubels, bad/wc, badjas, föhn, kabel-TV, individueel regelbare airconditioning, plafondventilator, muskietennet en kluis evenals balkon of terras met uitzicht op de Indische Oceaan.

Eten & genieten
Restaurant op de eerste verdieping met uitzicht op de tuin, het zwembad en de zee biedt individuele, Ayurvedische maaltijden conform bepaling van de Ayurveda-arts. Er worden lokaal geproduceerde producten gebruikt die dagelijks vers bereid worden. Middagmaaltijd in buffet- of menuvorm, avondmaaltijd als menu. Ook dieet- en lactosevrije maaltijden. Bij gelegenheid kunt u genieten van traditioneel Sri Lankaanse muziek. Poolbar. Bibliotheek. Internettoegang in de lobby. Rokersruimte.

Het zwembad (dagelijk 6- 18 uur, ca. 9 x 21 m) met zonneterras nodigt uit tot ontspannen en afkoelen. Directe toegang tot het strand, ideaal voor lange wandelingen en baden. Tuinpaviljoen.

Wellness, spa & gezondheid
Het geïntegreerde Privilege Ayurvedacentrum (dagelijks 9.00 - 17.00 uur) met 6 behandelruimtes en stoombad, staat onder leiding van een gekwalificeerde en ervaren Ayurveda-arts en een goed opgeleid team bestaande uit 8 therapeuten.

Ayurveda regeneratie- en verjongingskuren met behandelingen zoals lichaams-, hoofd-, voet- en synchroonmassage (4 handen), oliegieting, warmtebehandeling, stoom- en kruidenbaden en inhalaties. Ter aanvulling van uw Ayurvedakuur worden yoga en meditatie aangeboden.

Vrije tijd
Strandwandelingen, excursies in de omgeving bijv. naar Wadduwa, Panadura, Richmond Castle, Kalutara Bodiya of naar Kosgoda Turtle Hatchery (tegen vergoeding). Uw hotel helpt u graag bij het plannen van uw excursie.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Bandaranaike International Colombo Airport (CMB): (ca. 84 km / 104 minuten)

TRANSFER CMB €125 per auto (1-2 personen, heen en terug), boeken bij SpaDreams.

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Ayurveda brochure

Alles over de leer van het lange leven

Download PDF Bekijk alle brochures

Sri Lanka brochure

Beleef een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

The Privilege Ayurveda Resort
Boeken Contact Doorsturen