Entspannen und Relaxen im Tansania-Urlaub

Tanzania

Wilde dieren en exotische stranden

Safari of strand?

Heel langzaam rijdt de krachtige jeep door het heuvelachtige landschap van het nationale park. De middagzon hult de imposante uitgestrektheid van de savanne in een prachtige glitterende gouden glans. Onder een eenzame, schaduw werpende boom aan de horizon ontwaakt iets. Langzaam komt het dichterbij. U bekijkt ademloos zijn krachtige, gespierde lichaam terwijl hij zich statig en sierlijk voortbeweegt, en de goudbruine, golvende manen die hij koninklijk presenteert. De koning der dieren.  

Beleef de adembenemende biodiversiteit van de ruim opgezette, met acaciabomen beplante savanne, van het Serengeti National Park en slenter door weelderig groen regenwoud aan de voet van de Kilimanjaro.  Het aanzicht van de verheven, met sneeuw bedekte, bergketen stimuleert het gevoel van vrijheid.  

Geplaveid met oriëntaalse paleizen en doordrongen van de zoete geur van vanille en kaneel, zijn de sierlijke straatjes van Zanzibar gehuld in de magische sfeer uit 1.001 nacht. Laat u meevoeren in de betovering van dit eiland terwijl u wandelt door tijdloze vissersdorpjes, de heerlijke bedwelmende geuren opsnuift van een kruidenboerderij of een boottocht maakt langs de eindeloos lange zandstranden. Culture bezienswaardigheden vindt u in het oude stadsgedeelte, Stone Town, vanwaar het slechts een kleine sprong is naar het beroemde gevangeniseiland, Changuu

Naast voldoende rust tussen met mos bedekte ruïnes en idyllische zandstranden, kunt u ook op safari gaan, uzelf ontspannen tijdens een zalige massage onder de mangobomen of uw ziel stimuleren gedurende een bezoek aan de kleurrijke marktplaatsjes in de kleine dorpjes. 

Maak via SpaDreams kennis met de fascinerende eenvoud van dit land en geniet van een unieke ervaring waarbij het avontuur slechts het begin is

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Tanzania