Excellent 4,7/5,0

45 beoordelingen van onze gasten

Surya Lanka Ayurveda Beach Resort

Ver van toeristenstromen beleeft u in dit kleine, zuivere Ayurvedahotel, direct aan een fijn zandstrand gelegen. Yoga en meditatie van de hoogste kwaliteit en onder liefdevolle begeleiding.

Hotel met vroege reservering.

Surya Lanka Ayurveda Beach Resort in detail

Uw Ayurveda Resort

In het zuiden van Sri Lanka bij Tallala in de omgeving van Matara, ver van de grote toeristenstromen, ligt het Surya Lanka Ayurveda Beach Resort, direct aan een fijnzandig droomstrand.


Uw verblijf

35 ruime kamers in 4 verschillende gebouwen (niet rokers) met douche/wc, föhn, muskietennet, terras/balkon, uitzicht op tuin of zee, eenvoudig maar comfortabel met natuurlijke materialen en houten meubilair, luchtig en aangenaam op temperatuur door ventilatoren. Van airconditioning, telefoon en tv is bewust afgezien. Kluisje bij de receptie. WiFi en computer met internet.


Eten & Drinken

Ayurvedische maaltijden van een buffet worden overwegend buiten genuttigd. Naar wens en in samenspraak met de arts kunnen ook niet-vegetarische gerechten bereid worden. Alcohol en roken zijn in het woonbereik niet gewenst.

Groot zwembad in een mooie tuin.


Wellness, Gezondheid & Spa

Het Surya Lanka is één van de weinige kuurcentra van Sri Lanka, dat Ayurveda naar klassieke oorsprong in ere houdt – conform de aanbevelingen van de „Ashtanga Samitha“, het oudst opgetekende Ayurvedascript uit het jaar 600 v Chr.

De gekwalificeerde Ayurveda-artsen en -therapeuten zijn speciaal voor het omgaan met europese gasten opgeleid. 12 behandelingsruimten voor behandelingen van de hoogste kwaliteit zoals hoofd-, gezicht-, Abhyanga-, synchroon- en thermomassages, kruiden- en bloemenbaden.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

AANKOMST vliegveld Colombo (CMB), ca. 220 km. TRANSFER CMB (3-3,5 uur) FIT 793T1 €120 (heen en terug, boeking bij SpaDreams.

Let op: Houd er rekening mee dat van 15 april t/m 24 juni 2017 in Surya Lanka renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. In deze periode zijn er geen kamers in het hoofdgebouw en in de New Wing vleugel beschikbaar. Houd rekening met lichte optische en geluidsoverlast.

Goed om te weten

Op de heenweg is het mogelijk in Colombo een tussenstop te maken in een bungalow, eigendom van het resort, ter verfrissing en het nuttigen van thee en gebak. Op aanvraag.

Klantrecensies

Onze brochures omtrent dit onderwerp

Sri Lanka brochure

Beleef een doelkrachtige droomreis voor lichaam en geest

Download PDF Bekijk alle brochures

Kaart

Surya Lanka Ayurveda Beach Resort
Buchen Kontakt Weiterleiten