Yoga Surfen Urlaub

Surf en Yoga Vakantie

Geniet van een actieve en ontspannen vakantie

Ontdek onze geliefde surf en yoga hotels

Surf en yoga vakantie - In harmonie met de elementen

Houdt u van een uitdaging en heeft u zin in een surf en yoga vakantie? Zit u niet zo graag stil op het strand, maar bent u liever actief en blijft u ook graag op vakantie fit? Heeft u er dan al eens aan gedacht om tijdens uw vakantie surfen en yoga te combineren?

Bij een yoga en surfvakantie is actieve ontspanning gegarandeerd. Of het nou op een kamp is of bij een retreat, in Marokko of Portugal, u zult veel tijd actief en buiten doorbrengen. Samen met gelijkgezinden zult u genieten van strand, golven en zon, uw fitheid verbeteren of ook gewoon ontspannen en uzelf laten verwennen.

Natuurlijk zijn alle niveaus van harte welkom bij ons! Yoga beginners kunnen samen met ons hun eerste zonnegroet bij zonsopgang uitproberen of bij het surfen op de makkelijkste golven beginnen. Echter, ook geoefende surfers en gevorderde yogi’s kunnen een prachtige reis beleven en komen daarbij volledig aan hun trekken.

Surf en yoga vakantie: een perfecte combinatie

Een vakantie met surfen en yoga is de perfecte mogelijkheid om volledig fit te worden. Iets goeds doen voor uw gezondheid en uzelf daarnaast ook nog eens ontspannen.

Beide sportsoorten zijn intensief, vereisen lichamelijke inspanning en veel balans. Om goed te kunnen surfen zij vooral kracht en uithoudingsvermogen essentieel. Dagelijkse yoga-oefeningen bereiden uw lichaam perfect voor op de inspanningen in het water. U versterkt uw rug en alle spieren die u nodig heeft voor een geslaagde surfsessie. Daarnaast dient yoga ook als een perfecte pauze tussen de wilde avonturen in de zee door en kunt u zich actief ontspannen en uw innerlijke balans vinden.

Andersom zult u ontdekken dat u tijdens het surfen alles volledig uit kunt zetten en uzelf volledig kunt richten op de golven: u vergeet alle zaken die er niets mee te maken hebben – zo kan uw geest tot rust komen.

Yoga en surfvakantie - In verbinding met de natuur

De essentie van beide sporten is de harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Tijdens het surfen staat u in directe verbinding met de natuur en leert u de zee en zijn bijzonderheden goed kennen. Maar ook in de yoga-filosofie is identificatie met de natuur en de omgeving verankerd. Veel surfers zetten zich ook in voor het schoon houden van de stranden en oceanen en komen zo volledig overeen met de yogische idealen.

Dit dichterbij de natuur komen is iets heel bijzonders. Het voelt geweldig om verbonden te zijn met uw omgeving en zo veel tijd buiten door te brengen. U begint uw dag met een heerlijk yoga-uurtje aan zee en kunt aansluitend tijdens het surfen en relaxen van het zand, de zee, de frisse lucht en de zon genieten!

 

Lees meer over Yoga

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind uw perfecte surf en yoga vakantie