Wohlfühlurlaub mit Wellness auf St Vincent

St. Vincent

Beleef dit juweel van het Caribisch gebied

Ontspanning met een exotic touch

U gaat het liefst zo ver mogelijk weg? Weg van alles dat tot het bekende alledaagse hoort? Dan is uw motto: Weg uit die grauwe sleur. Snel naar een zonovergoten oord voor een welverdiende ontspannende vakantie met SpaDreams.  

In het westelijke en tegelijkertijd tropische deel van de Atlantische Oceaan strekken zich de tweeëndertig eilanden en eilandgroepen van het Caribisch gebied uit. Temidden van weelderige bergen en door watervallen verborgen valleien, biedt de bestemming St. Vincent, met gemiddeld meer dan 20°C, een bijzonder soort ontspanning. De authentieke tropische oase biedt eenzame baaien en spectaculaire taferelen die karakteristiek zijn voor deze luxe bestemming. 

Ontdek zelf de ongerepte natuur en exotische diversiteit van het tropische regenwoud gedurende één van de talrijke excursies of laat uw tevreden, dromerige gedachten de vrije loop terwijl u geniet van een romantische zonsondergang.  

Of u nu de voorkeur geeft aan duiken of snorkelen in het nabij gelegen turquoise gekleurde water of aan een koele verfrissende plons in het hoteleigen zwembad, ons aanbod maakt het mogelijk het veelzijdige vrijetijdsaanbod te combineren met uitgebreide bezoekjes aan de spa. De eersteklas wellnessbehandelingen ondersteunen de bevordering van uw persoonlijke gevoel van welzijn en het vinden van uw innerlijke rustpunt

Loslaten kan zo eenvoudig zijn – samen met SpaDreams.

Ontdek de meest populaire hotels op St. Vincent