Entspannungsurlaub in Sri Lanka

Sri Lanka

De parel van de Indische Oceaan

Ontdek de meest populaire aanbiedingen in Sri Lanka

Ontdek de meest populaire locaties in Sri Lanka

Traditionele, duurzame geneeskunde

Nog steeds een geheime tip onder de reisdoelen is het tot de verbeelding sprekende eiland, Sri Lanka, in de Indische Oceaan. Door palmbomen omringde stranden, een onvergelijkbare natuurlijke schoonheid en een 2.000 jaar oud cultuurerfgoed vormen de perfecte omgeving voor volledige ontspanning en regeneratie van lichaam en geest. De traditionele natuurgeneeskunde Ayurveda staat hierbij in het middelpunt.  

In tegenstelling tot de conventionele geneeskunde, concentreert Ayurveda zich op  de mens als geheel en de behandelingen zijn derhalve gebaseerd op uw persoonlijke constitutie en gezondheidstoestand. De nadruk ligt ten allen tijde op de bevordering van uw gezondheid, preventie en het behoud van vitaliteit. Door de combinatie van fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten ontwikkeld uw gezondheid zich duurzaam positief en u leert gevoeliger te zijn voor en meer aandacht te geven aan wat u nodig heeft om gezond en sterk te blijven.    

Begeef u met ons op weg naar de rustgevende ambiance van een orginele Ayurvedavakantie waarbij traditionele massages en reinigingstechnieken, ontgiftingskuren, voedingsadviezen en spirituele yoga u helpen nieuwe energie op te doen, gezond te blijven en ziekte te voorkomen. U vindt middels professioneel begeleide meditatie ontspanning en bezinnig in een ware oase van rust.   

Ideaal om dit eiland en haar waardevolle schatten te leren kennen, voor of na uw Ayurvedakuur, is gedurende één van onze rondreizen, die de hoogtepunten van Sri lanka actief dichterbij brengt. Of het om het hoogland, de dromerige stranden, de nationale parken of de wereldcultuurerfgoederen (8) gaat, één ding staat vast: Sri lanka schittert door veelzijdigheid en verenigt vele facetten.  

Uw dromen zijn voor ons van belang. Koester ze. 

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Sri Lanka