Top 1 Hotel in Chempu, Kochi Dit is ons top 1 hotel voor Chempu, Kochi. De populariteit baseert erop hoe vaak een hotel aangevraagd en geboekt is, als ook hoe vaak de hotelpagina werd bezocht.

Soma Kerala Palace

Ayurveda, Yoga en meditatie in een majestueuze omgeving. Meervoudig bekroond Ayurvedaresort in de Backwaters. Zusterhotel van het Somatheeram Ayurveda Resort en Soma Manaltheeram Ayurveda Beach Village.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verblijf zonder kuur

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, ontbijt

 • gebruik van het zwembad
 • deelname aan de artistieke en dansavonden, alsook traditioneel cultureel programma (naargelang beschikbaarheid)

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

-48 € prijsvoordeel per persoon, eenmalig

10% long-stay bonus

5% long-stay bonus

15% Discount

Telefoon boekingsnummer: 744P2

308 €

Klassieke Ayurvedakuur (Panchakarma)

vanaf 7 nachten, tweepersoonskamer, volpension

 • Ayurvedisch (vegetarisch) volpension incl. Ayurvedische drankjes.
 • Artsconsulten, aanvangsdiagnose, bepaling van het constitutietype, opstellen van het individuele behandel- en voedingsplan, dagelijkse controle door een arts, eindonderzoek.
 • Alle Ayurvedabehandelingen (dagelijks ca. 2 uren) en Ayurvedische kruidensupplementen conform bepaling door de arts. Behandelingen zoals Kati Vaste (oliebehandeling met deeg ring tegen rug- en gewrichtspijn. Net als oliemassages en stoombaden.
 • Dagelijks yoga en meditatie.
 • 1x bootuitstapje met zonsondergang
 • Gebruik van zwembad
 • Deelname aan kunst- en dansavonden, traditioneel cultuurprogramma (comfor aanbod)
 • Transfer vanaf/tot vliegveld Cochin.

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Adipositas / Gewicht, Stofwisseling / Maag / Darmen

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

-48 € prijsvoordeel per persoon, eenmalig

10% long-stay bonus

5% long-stay bonus

15% Discount

Telefoon boekingsnummer: 744P1

567 €

Ayurvedakuur Gewichtsmanagement

vanaf 21 nachten, tweepersoonskamer, volpension

Klassieke Ayurvedakuur/gewichtsmanagement

 • Ayurvedisch (vegetarisch) volpension incl. ayurvedische dranken
 • Medische consulten, initiële diagnose, bepaling van lichaamstype, opzet van een individuele behandeling en dieetplan, dagelijkse medische begeleiding, afsluitend onderzoek
 • Alle Ayurvedabehandelingen (dagelijks ca. 2 uren) en Ayurvedische kruidensupplementen conform bepaling door de arts. Behandelingen zoals Kati Vaste (oliebehandeling met deeg ring tegen rug- en gewrichtspijn. Net als oliemassages en stoombaden.
 • dagelijks yoga en meditatie
 • 1x boottocht bij zonsondergang
 • Gebruik van zwembad
 • Deelname aan kunst- en dansavonden, traditioneel cultuurprogramma (comfor aanbod)
 • Transfer van / naar luchthaven Cochin

Wij hebben de volgende kortingen voor uw berekend

-48 € prijsvoordeel per persoon, eenmalig

10% long-stay bonus

5% long-stay bonus

15% Discount

Telefoon boekingsnummer: 744P3

1.596 €

Soma Kerala Palace in detail

Uw Ayurvedaresort


Op een eiland voor de oostelijke oever van het Vembanadumeer, in de beroemde Backwaters van Kerala, op ca. 15 minuten van Vaikkom (ca. 4 km afstand) en 65 km van Kochin, ligt het resort. Het omvangrijke gebied is omgeven door een palmentuin waarin zich 9 traditionele, nieuw in landhuisstijl gerestaureerde, Keralahuizen bevinden. Er zijn veel mogelijkheden om u heerlijk terug te trekken, tot rust te komen en te ontspannen. Gasten worden door middel van een boot van het vaste land naar het resort gebracht.


Uw hotel


Net als in haar zusterresort ligt hier de focus op de 5000 jaar oude Ayurvedische geneeskunde. Het bjizondere hierbij is de schilderachtige atmosfeer van de Backwaters en de historie van de tot wel 250 jaar oude gebouwen die tot het cultuurerfgoed van het land behoren. De majesteitelijke herenhuizen worden, met alle moeite voor de kleinste details, gerestaureerd en naar dit nieuwe Ayurvedacentrum gebracht.


Uw verblijf


18 comfortabele kamers en 12 suites met bad/douche/wc, (plafond)ventilator, tv, privé terras of balkon, telefoon, airconditioning, rijkversierde houten meubels en houtsnijwerk. Yuvaraja suites zijn ruimer met geïntegreerde woonruimte, Maharaja suites met separate woonruimte. Eenpersoonskamers zijn tweepersoonskamers voor alleengebruik.


Beschrijving van de beschikbare kamers

Eten & genieten


Het traditionele restaurant „Oottupura“ biedt Ayurvedische maaltijden (vegetarisch) en regionale Indische gerechten, maar ook Europese en Chinese gerechten met vers gevangen vis uit het meer zijn beschikbaar. Het openluchtrestaurant „Prakruthi“ bij het zwembad is gespecialiseerd in diners bij kaarslicht.


Bibliotheek, internetcafé, WLAN, souvenir-/antiekshop, geldwissel, arts op afroep, laundry service, kluis tegen vergoeding.


Wellness, spa & gezondheid


Het zwembad met uitzicht op het meer en de uitgestrekte tuin nodigen uit tot verfrissen en ontspannen.


Het Ayurvedacentrum met de Ayurveda beautykliniek en Ayurvedashop is onderscheiden met de „Green Leaf Award“ , de hoogste onderscheiding van Kerala voor authentieke Ayurveda. Tevens ontving het resort het "Ayurveda SPA Europe Certificate" van het Europese Instituut Wellness & SPA voor professionele Ayurveda, klantgerichtheid en prijs-kwaliteitverhouding.


De behandelingen worden uitgevoerd door een professioneel en ervaren team van Ayurveda artsen en therapeuten. De klassieke Ayurvedakuur of Rejuvenation Therapy dient ter regeneratie van het lichaam, de geest en de ziel, ter versterking van het imuunsysteem en kan tot een betere gezondheid en een langer leven bijdragen. Belangrijke punten van aandacht zijn stressmanagement, gewichtsafname en life balance. Voor een optimaal resultaat van deze kuur wordt een behandelingsperiode van 2 tot 3, maar beter is 4, weken aanbevolen. Desondanks kunnen de eerste resultaten na een week al opgetekend worden.


Het dagelijks yoga- en meditatieprogramma wordt door een traditioneel geschoolde yogaleraar begeleid.


Vrij tijd


Kunst- en dansavonden en Kathakali -opvoeringen (traditioneel Keralisch danstheater) behoren tot het avondentertainment (seizoensgebonden). Boottochtjes, woonboottochten door de Backwaters, vissen, volleybal, fietsen, dorpsbezoekjes en tempelbezichtigingen, excursies naar bezienswaardigheden en vogelspotten in het 14 ha grote vogelreservaat worden ter plaatse aangeboden.

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Cochin International Airport (COK): (ca. 45 km / 90 minuten)

AANKOMST: vliegveld Cochin (COK) op ca. 56 km afstand

TRANSFER COK (heen en terug, ca. 75 min) bij kuur & 2e persoon inclusief, bij verblijf FIT 744T1 48 per auto (1-3 personen), boeking bij SpaDreams.

INFORMATIE Kinderkorting: 2 volwassenen + 1 kind van 0-5,9 jaar = 100% op de overnachting.

Goed om te weten

Ayurveda Combi:
1 week Backwaters - 1 week Indische Oceaan


Geniet één week van de Backwaters en vervolg dan uw Ayurvedakuur in één van de beide zusterresorts, Somatheeram of Manaltheeram, gelegen aan de Indische Oceaan. Details en transfer op aanvraag.

Kaart

Soma Kerala Palace
Boeken Contact Doorsturen