Sofitel Quiberon ★★★★★D

Beleef een luxueuze Thalassokuur in Zuid-Bretagne. Laat de genezende kracht van de zee, met al zijn schatten, zijn werk doen en ondervind verjonging en innerlijke harmonie.

Onze reisaanbiedingen met de laagste prijsgarantie

Verblijf

vanaf 1 nacht, tweepersoonskamer, ontbijt

  • Gebruik van zeewaterzwembaden, sauna, Hamam, fitnesscentrum, badjassen
  • WiFi

Telefoon boekingsnummer: 260P1

105 €

100 €

ZEN Thalassoweek

vanaf 4 nachten, tweepersoonskamer, halfpension

4/6 Thalassodagen met 16/24 behandelingen

  • 7/11 Individuele Thalassobehandelingen (b.v. whirlpool, jetdouche, pressotherapie, Vichydouche, aquaroll®)
  • 2/3x Revitaliserende algenwikkel
  • 1/1x zee drainage
  • 2/3x Zen sculptingmassage (à 25') of Vichydouche massage (à 20')
  • 4/6x Groepsactiviteit b.v. aqua-Zen, onderwaterjets, hydrotherapiezwembad
  • Gebruik van zeewaterzwembaden, sauna, Hamam, fitnesscentrum, badjassen, sillppers en WiFi

Behandelingen zijn wisselend in de voor- en de namiddag. Slippers (bij 6 dagen Thalasso inclusief) en badmuts zijn verplicht bij het baden. Overige behandelingen kunnen ter plaatse conform beschikbaarheid toegeboekt worden. Bij contra-indicatie, zoals zwangerschap, is er een aangepast programma.

Een medisch certificaat dat verklaart dat u zonder gevaar voor uw gezondheid aan de kuur kunt deelnemen is verplicht. U kunt deze aanvragen bij uw huisarts, of gedurende een medisch consult ter plaatse tegen een vergoeding van € 45.

Ideaal bij de volgende klachten

Stress / Uitputting, Ademwegen / Astma, Tussenwervelschijf / Wervelkolom, Bewegingsapparaat, Hoge bloeddruk, Reuma / Gewrichten / artritis / Artrose, Rugklachten, Adipositas / Gewicht, Diabetes, Stofwisseling / Maag / Darmen, Hart / Vaatstelsel / Bloedsomloop

Telefoon boekingsnummer: 260P3

1.305 €

1.240 €

Sofitel Quiberon in detail

Uw hotel
Quiberon, centrum van het gelijknamige schiereiland in het zuiden van Bretagne, is een geliefde kuur- en badplaats aan de Atlantische kust, beroemd om haar fraaie, lange stranden, pure oceaanlucht, onberoerde natuur en zeespecialiteiten. Met de trein (TGV) van Parijs (498 km) naar Auray in slechts 3,5 uur.
Sofitel Quiberon Thalassa ligt op het schiereiland Quiberon, omgeven door onberoerde stranden, met zicht op de majesteuze Oceaan. Geïnspireerd door de zee en de Keltische cultuur is een toevluchtsoord ontstaan waar u zich in luxe, Franse elegantie kunt terugtrekken.

Uw verblijf
110 kamers en 19 suites, elegant, modern, ruim en licht met zee- of tuinzicht, balkon of terras. Categorie: Standaard met uitzicht op de tuin, ca. 16 m2. Categorie: Superieur aan de oceaanzijde of met uitzicht op de oceaan. Suites met ruimere lounge en buitengewoon comfort.

Eten & Genieten
Drie rustige restaurants en lounges; La Presqu'ile - gourmetrestaurant, LeBlueBar - brasserie, L'Océan Restaurant – midden in het Thalassocentrum gelegen, serveert de gezonde keuken, snacks en tevens een lichte lunch. Onderscheiden met de Villegiature 2013 prijs voor “Beste hotelontbijt van Europa”. Bibliotheek. WIFI in alle ruimtes.
Vanaf de terrassen van de restaurants evenals vanuit het Thalassocentrum geniet u van een adembenemend uitzicht over de Altantische Oceaan.

Wellness, Spa & Gezondheid
Thalassotherapie & Wellness Institute verdeeld over 200 m2 met panoramisch zicht en in directe verbinding met het hotel, net als het Sofitel Quiberon Dietetique, gespecialiseerd in stressmanagement en gewichtsreducering / detox (prijzen op aanvraag). Een ervaren team van artsen, therapeuten en specialisten ten behoeve van revitalisering, schoonheid, massages, voeding en fitness is aanwezig. Op maat gesneden Thalassoprogramma’s en behandelcabines voor zeewater-hydrotherapie, whirlpool, algenpakkingen en massages.
Beautycentrum & Spa met gezichts- en lichaamsbehandelingen en biologisch onderzoek. Producten van Carita en Lenor Greyl. Endermologisch massageapparaat Cellu M6®. Fitnesscentrum met moderne Technogym apparatuur. Activiteitenprogramma. Nieuw Athletic Rehabilitation Center, ontspanningscentrum met sauna, hamam, zoutwaterbad binnen en buitenwhirlpool met zoutwater (verwarmd), aquaparcours en solarium.

Vrije tijd
Excursies: de Golf van Morbihan met het schitterende eilandlandschap en de monumentale neolithische stenenrijen van Carnac – Asterix en Obelix groeten u!
GOLF: 18-holes golfterrein op ca. 18 km afstand, 14-holes golfterrein op Belle-Île, green aan zee. Tee times, golfuurtjes, uitrusting en transfers middels het hotel.

Beschrijving van de beschikbare kamers

Overige informatie

dichtstbijzijnde luchthaven
Lorient South Brittany (Bretagne Sud) Airport (LRT): (ca. 70 km / 67 minuten)
Nantes Atlantique Airport (NTE): (ca. 162 km / 118 minuten)

AANKOMST trein naar Quiberon van Parijs (2u, 46min). Transfer LRT/NTE met taxi of huurauto ter plaatse.

INFO toeristenbelasting: ca. € 1,50 p.d, ter plaatse te voldoen. Parkeerplaats: inclusief (conform beschikbaarheid). Huisdieren: €25 per dag, alleen in de kamer.

Gesproken talen in het hotel: Engels, Frans, Russisch.

Goed om te weten

Originele Thalassotherapie 2014
Als sinds 50 jaar gebruikt men in Quiberon de helende kracht van de zee (Thalasso) met haar gezondheidsbevorderende eigenschappen evenals de biologisch inhoudelijke stoffen van zeewater, slib/ algen en het zeeklimaat, om het lichaam nieuwe vorm en nieuwe energie te geven, bij uitputting, na ongelukken of blessures, bij reuma, problemen met het hart en de bloedvaten, gewrichtsaandoeningen en diabetes.
Beleef het ultieme gevoel van welzijn en voel hoe uw lichaam herboren wordt.

Kaart

Sofitel Quiberon
Boeken Contact Doorsturen