Erholen im Slowakei-Urlaub

Slowakije

Neem een kijkje in een land vol contrasten en verfrissende gastvrijheid

Authentiek en eerlijk met talrijke avonturen

Ver weg van door toeristen overstroomde vakantiegebieden wandelt u door de onberoerde natuur en ontdekt u de onvermoede uitgestrektheid van de Hoge Tatra. Laat uw blik over de zachte heuvels van het Donaulandschap zweven en verken de typische eigenschappen van het contrastrijke Slowaakse landschap.  Talrijke middeleeuwse burchten en paleizen wachten op u in het binnenland. Honderden jaren oude architectonische tradities, beïnvloed door omliggende volkeren en culturen, kunt u in de valleien van indrukwekkende bergketens bewonderen. Daarnaast bieden zich over het gehele land verdeeld, voor alle avonturiers en leergierigen onder u, meer dan 7.000 grotten aan die kunnen worden verkend en bewondert.

Hartelijk, oprecht en authentiek wordt u in Slowakije ontvangen gedurende uw vakantie met SpaDreams. Hier, in het hart van Europa, zijn land en volk levendig en natuurlijk met een vanzelfsprekende, vitale gastvrijheid. Als voormalig, belangrijk handelskruispunt beleeft u hier vandaag de dag nog de gevolgen en invloeden van vele verschillende culturen. 

Ontspan u in een unieke badregio waar al sinds honderden jaren kuren en medisch begeleide behandelingen op het hoogste niveau worden uitgevoerd. Voor het thermale, geneeskrachtige water en de sulfaathoudende modder is het noordelijk van de Donau gelegen heuvelland beroemd. In het bijzonder wanneer het gaat om aandoeningen aan het bewegingsapparaat ondersteunen de minerale bronnen de genezing. De zelfstandig vernieuwende geneeskrachtige modder verlicht tevens de klachten bij reumatische aandoeningen

Ook voor actieve en gezondheidsbewuste vakantiegangers, die gewoon iets goeds voor zichzelf willen doen, is Slowakije met haar gezondheidsbevorderende programma’s het perfecte reisdoel. Naast nieuwe voedingspatronen, ontspanningsoefeningen en professioneel begeleide fitnesscursussen nodigen de door SpaDreams geselecteerde hotels en resorts u uit te komen ontspannen en genieten. Tussen onze individuele aanbiedingen vindt u gegarandeert de door u gewenste vakantie.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Slowakije