Actuele persberichten

Dagelijks heerlijke, bijzondere, toepasselijke Wellness cadeautjes met als hoofdprijs een verwenweekend in Duitsland! 

Frankfurt, 1. December 2015.

Ook dit jaar telt de grootste reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen af naar kerst. Dit jaar met een wellness-adventskalender gevuld met nieuwe prijzen voor elke kalenderdag. SpaDreams heeft 24 toepasselijke cadeautjes rondom de thema’s wellness, gezondheid en reizen aan de kerstman doorgegeven. Deze cadeautjes bestaan onder andere uit verschillende ayurvedische verzorgingsproducten, onmisbare reis gadgets, een kerstboom en een nieuwe yogamat.  

De hoofdprijs van deze wellness-adventskalender maakt het meedoen erg interresant, want wie will er nou niet een compleet weekend in het welbekende Oversum Vital Resort ****s gelegen in Winterberg, Duitsland verblijven. Deze hoofdprijs komt inclusief met de door SpaDreams aangeboden extra’s zoals onbeperkt gebruik van het wellness- en saunalandschap tijdens het verblijf. 

Meedoen is gemakkelijk en leuk: tussen 1 en 24 december verstopt het SpaDreams team dagelijks kerstmutsen op de website van de reisorganisatie www.SpaDreams.nl en geef het juiste aantal kerstmutsen van die dag door. Verdere informatie en aanwijzingen over de pagina van de dag verkrijgen de kerstmuts-zoekers dagelijks op de Facebook pagina van SpaDreams Nederland. 

PDF-formaat >>                                                              Persmap download >>