De SpaDreams website presenteert een nieuwe look met nieuwe features

Modern, intuïtief en geoptimaliseerd voor mobiel: inclusief de vertrouwde SpaDreams service

Frankfurt, 10. augustus 2016.

De websites van SpaDreams verschijnen in een nieuw design, zijn nog gebruikersvriendelijker en bieden nog meer zekerheid voor het vinden van de eigen droomreis. 

De gespecialiseerde reisorganisator voor wellness en gezondheidsreizen, SpaDreams, staat bekend om haar innovaties. Om voor haar clientèle altijd bij de tijd te zijn is dit jaar de website volledig nieuw vormgegeven. Reislust van de startpagina tot aan de hotelboeking, geen moeite – puur genoegen is de leidende regel, die bij de organisator op de voorgrond stond.   

Inderdaad kan op het eerste gezicht reeds worden geconstateerd dat er veel gewijzigd is, in het bijzonder wanneer de gebruiker www.SpaDreams.nl niet vanaf de computer in de werkkamer, maar comfortabel vanaf de bank via de smartphone of het tablet oproept. „Meer dan 50 procent van de tijd worden onze websites via mobiele apparaten opgeroepen, zoals tablets en mobiele telefoons, en zelfs ca. 25% van de boekingen worden uitgevoerd via mobiele apparaten. Om deze reden was het voor SpaDreams van groot belang om zich aan deze behoefte van onze klanten aan te passen.” aldus Dr. Nils Asmussen, algemeen directeur van SpaDreams. 

Maar niet alleen de weergave op apparaten is geoptimaliseerd, ook de keuzemenu’s, thema’s en het zoekfilter zijn volledig vernieuwd. Voor klanten van SpaDreams leiden nu meerdere wegen naar een droomvakantie. Ofwel via één van de talrijke reisthema’s, zoals Ayurveda, Fango of Yoga, dan wel via één van de meer dan 35 reisbestemmingen, waaronder exotische highlights, zoals Sri Lanka, Nepal, Maldiven en Estland, en klassieke vakantielanden, zoals Italië, Spanje en Marokko. Ook hotels voor speciale voorkeuren, zoals vegane maaltijden, een nabij gelegen golfplaats of cursussen pilates, in het kader van een sportprogramma, zijn met een paar klikken van de muis te vinden. 

„Veel klanten weten precies wat voor soort vakantie ze graag willen boeken, anderen zoeken eerst een beetje inspiratie, bijvoorbeeld aan de hand van foto‘s, en beslissen dan spontaan. Onze vernieuwde website maakt het mogelijk om verschillende wegen te gaan en uiteindelijk toch bij de passende vakantie uit te komen.“ zegt Claudia Wagner, algemeen directeur van SpaDreams. 

Wie zijn klanten wil inspireren moet zich permanent verder ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden niet alleen inpassen, maar ook altijd een innovatieve stap vooruit lopen. Bij SpaDreams wordt dit motto met hoofdletters geschreven, om welke reden de gespecialiseerde reisorganisator al heeft aangekondigd dat momenteel al nieuwe, aanvullende features in ontwikkeling zijn, die in de loop van de komende maanden op de website worden gepresenteerd. Er is dus nog wel het één en ander waarop de branche en de cliënten zich kunnen verheugen dit jaar.   

PDF-formaat >>                                                              Persmap download >>