Actuele persberichten

Merry RelaX-Mas met SpaDreams

Achterover leunen en ontspannen genieten van de feestdagen

Frankfurt, 16 oktober 2014. Kerstmis, de tijd van bezinning en goede wensen, voor vrienden en familie. Helaas behoort deze heerlijke tijd ook tot de meest stressige tijden van het jaar. Wie kent het niet, de hectische wegen en de overvolle winkelcentra? SpaDreams biedt u de oplossing, met haar grote aanbod aan ontspanningsoasen – zo kunt u na een aantal relaxte feestdagen, gezond en ontspannen het nieuwe jaar ingaan.

Het Gezondheidsresort Dr. Wüsthofen® lokt mensen die op zoek zijn naar ontspanning gedurende de feestdagen naar het kuuroord Bad Salzschlirf. Gasten wandelen in het biosfeerreservaat Rhön en in het dal van de Schlitz of genieten in het zwembad van de inpandige gezondheidsclub. Voor verblijven vanaf 3 overnachten o.b.v. volpension kan het kerst- en nieuwjaarsprogramma geboekt worden. Gasten van SpaDreams beleven hier een sfeervol kerstfeest of begroeten het nieuwe jaar met een onvergetelijk feest! (www.spadreams.nl/wuesthofen).

The same as every year? Niet met SpaDreams! Het absolute nieuwjaarsplezier bevindt zich op de Lüneburger Heide, met haar indrukwekkende natuurlandschap en de talloze excursiemogelijkheden, in het laVital Sport- & Wellness-Hotel****. Dit hotel verwent haar gasten met een oudejaarsgaladiner, nieuwjaarsvuurwerk, champagne en een middernachtsbuffet. Maar ook aan ontspanning ontbreekt het u hier niet: van een ontgiftende lichaamsmassage, tot aan de Finse sauna, hier kunt u zich helemaal laten verwennen. De bezichtiging van de lokale brouwerij Wittingen, dat afgesloten wordt met een kleine, rustieke maaltijd, laat het hart van bierliefhebbers sneller slaan (www.spadreams.nl/lavital).

In het kuuroord Franzensbad, met 22 minerale bronnen, historische monumenten en talrijke parken om te ontspannen en de wandelen, vindt u het prachtige Kuurhotel Savoy. Een verblijf in Savy zorgt ervoor dat u ontspannen het nieuwe jaar in gaat. De gasten kijken uit naar een spetterend New Year's Eve Party. Voor uw rust en ontspanning kunt u zich laten verwernnen op de kuurafdeling van het hotel en heeft u toegang tot het Aquaforum (www.spadreams.nl/kuurhotel-savoy).

 

Talrijke verdere aanbiedingen die naar een gezonde manier van afvallen voeren vinden geintresseerden via  www.spadreams.nl

 

 

Bekijk het persbericht in PDF-formaat