Actuele persberichten

Met authentieke Ayurveda worden lichaam, ziel en geest in balans gebracht

Frankfurt, 01 oktober 2015.

Wie authentieke Ayurveda in haar traditionele centrum in Kerala will leren kennen mag zich deze bijzondere aanbieding niet laten ontgaan. Te midden van een sprookjesachtige, 1,5 hectare grote tuin, direct aan het lange, witte zandstrand van Chavakkad, heet het Meiveda Ayurveda Beach Resort haar gasten van harte welkom. Gasten van SpaDreams profiteren van een 14=12 prijsvoordeel – 14 nachten blijven maar slechts 12 nachten betalen.

Op deze manier zijn 14 overnachtingen in een tweepersoonskamer o.b.v. volpension al vanaf 796,- euro per persoon te boeken. (www.spadreams.nl/meiveda)

Het herstel van de balans tussen lichaam, geest en ziel is het doel van het, op de authentieke en traditionele geneeskunst gebaseerde, Ayurveda-centrum, dat onder leiding van Ayurveda-artsen en een professioneel team van therapeuten staat. Om een individuele en op de persoonlijke behoeften van SpaDreams gasten afgestemde Ayurvedakuur te kunnen bieden, limiteert het resort zich tot een beperkt aantal gasten. Het voortdurend aanpassen van de Ayurvedische behandelingen aan de individuele behoeften van de gasten is hier net zo vanzelfsprekend als de voortdurende ondersteuning van de aanwezige specialisten. 

Het Meiveda Ayurveda Beach Resort concentreert zich specifiek op het uit Kerala stammende Kalari Ayurveda, waarvan de diepgaande behandelingen op het Marma-Nadi systeem zijn afgestemd. Dit beschrijft de samenhang van de energierijke en gevoelige marma’s (energiepunten) met de gerelateerde nadi’s (energiebanen) in het menselijk lichaam. De stress van alledag kan hier volledig achtergelaten worden en het innerlijke middelpunt hervonden. Deze geneeswijze is uiterst behulpzaam bij aandoeningen aan het hart of de bloedsomloop, oog- of huidaandoeningen, diabetes, problemen met de spijsvertering, hoge bloeddruk of allergieën. 

Innerlijke rust vinden de gasten van SpaDreams in het yogapaviljoen, meditatie en ontspanning gaan goed samen met het lange zandstrand. 

Of gasten van SpaDreams een Vata-, Pitta- of Kapha-type zijn: Voor heerlijke tridoshahara maaltijden biedt het Ayurvedarestaurant voldoende, ook biedt het restaurant Europese en dieetmaaltijden aan. Op grond van de vegetarische Ayurvedische filosofie wordt vis uitsluitend op aanvraag bereid. 

Reizigers, die ontspanning in de natuur zoeken, gaan op verkenning in de beroemde Backwaters, naar de Athirapally waterval of maken een excursie naar Thrissur waar zich het fraaie Shakthan Thampuran Paleis bevindt. Ook Guruvayur met de bekende, meer dan 5.000 jaar oude Krishnatempel en het Elephant Camp zijn zeer geliefde bestemmingen.

PDF-formaat >>                                                              Persmap download >>