Vier tips voor een luxueuze, ontspannende vakantie


Waar lichaam en ziel op bijzonder fraaie wijze tot rust komen

 

Luxe reizen bloeien op. In het bijzonder immateriële ervaringen zijn geliefd en de moeite waard om voor te betalen: men heeft waarden zoals bezinning, gezondheid, welzijn en innerlijke balans hoog in het vaandel staan. Om de veeleisende gasten tevreden te stellen, moet alles perfect zijn: persoonlijke begeleiding door wellnessartsen en teams van therapeuten, professionele ontspanningsprogramma’s en bovenal wordt er een unieke welzijnsambiance verwacht. SpaDreams Country Manager Martijn van Hulzen geeft tips over reisbestemmingen waar lichaam, geest en ziel door professionele handen en in een luxueuze omgeving weer in evenwicht worden gebracht.

Frankfurt, 30 maart 2017
. Wat goeds voor uzelf doen en tegelijkertijd genieten van een voortreffelijke vakantie kan in Spanje in de Marbella Club*****. Prins Alfonso van Hohenlohe richtte het glamoureuze hotel op in de jaren 50. Sindsdien hebben zich hier koningen, regeringsleiders, vele prominenten en talloze acteurs en actrices grondig laten verwennen. Vandaag de dag biedt de luxueuze wellnessoase aan de Costa del Sol een royale Thalassospa. Voor gezondheid, beauty en fitness wordt ook de helende kracht van het zeewater ingezet. Golfliefhebbers kunnen bij de aangesloten golfclub ontspannen afslaan. Ook het menu is niet het minste: Amanda Hamilton, de Schotse voedings- en welzijnsexpert, creëerde voor de Marbella Club***** exclusieve wellnessprogramma’s zoals Emotional en Body Balance.

Eveneens in Spanje bevindt zich de SHA Wellness Clinic*****. Dit hotel, dat wereldwijd tot de beste wellnesshotels in het luxe segment behoort, ligt direct aan de zonnige Costa Blanca. Het designresort bestaat uit een door vijf bruggen verbonden gebouw, gelegen boven de schilderachtige stad Altea. Niet alleen het zicht op de baai en de Middellandse Zee is adembenemend. SpaDreams gasten vinden hier Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), bio-energetische geneeskunde, schoonheidsspecialisten, anti-agingprogramma’s en nog veel meer – hier blijft geen enkele wens aangaande uw gezondheid onverhoord. In het Shamadi restaurant wordt daarnaast moderne, macrobiotische voeding als bron van natuurlijke gezondheid geserveerd.

Midden in de kristalheldere zuidelijke Ari-atol op de Maldiven  ligt het LUX* South Ari Atoll*****. Dit stijlvolle resort nodigt haar gezondheidsbewuste gasten in de LUX* Me Spa uit –  een eersteklas oase van ontspanning. Bij een detox- of anti-agingbehandeling, in het fitnesscentrum of in de zwembaden, ontspanningszoekenden vinden hier absolute rust en harmonie. De clou: sommige ruimtes zijn voorzien van een glazen vloer en bevinden zich direct boven de zee. Wie vissen of walvishaaien van dichtbij wil bestuderen, kan met de Padi duikschool op verkenning uitgaan.

Een andere exquise rustoase is Kamalaya Koh Samui***** in Thailand. Detox, fitness & yoga deluxe in een onvergelijkbare ambiance voeren hier de boventoon. Het terrein is rondom natuurlijke grotten gebouwd. Daar waar Boeddhistische monniken zich gedurende honderden jaren terugtrokken, kunnen gasten vandaag de dag hun drukke alledaagse leven ontvluchten. Het holistisch ingerichte sparesort is gesitueerd aan het heerlijke zandstrand van Thailands op drie na grootste eiland en biedt een mix van Oosterse en Westerse geneeskunde. Naast ontgiftingskuren, wellness en regeneratie kunnen SpaDreams gasten nieuwe energie opdoen door te duiken, te golfen of gewoon lekker te wandelen.

Martijn van Hulzen: „Onze veeleisende klanten vragen om professionele wellness- en gezondheidsprogramma’s, een individuele aanspreekpartner, alle moderne gemakken en, natuurlijk, een speciale ambiance die de vakantie tot een waar plezier maakt. Daar passen onze Deluxe & Best Spa Resorts perfect in aangezien onze gasten zich hier eersteklas kunnen laten verwennen.“

Meer tips voor een gezonde luxe vakantie zijn te vinden op www.spadreams.nl.

PDF-formaat >>                                                              Persmap download >>