Actuele persberichten

Via SpaDreams kennismaken met het innovatieve concept Bootcamp

De perfecte combinatie van beweging, motivatie, gezonde voeding en ontspanning

Frankfurt, 18 december 2014. Bootcamp behoort tot de actuele fitnesstrends. Met de juiste combinatie van beweging, motivatie, gezonde voeding en ontspanning lukt het op gezonde wijze en met een flinke dosis plezier de conditie te stimuleren en een regelmatige training te integreren in het alledaagse leven. SpaDreams heeft twee nieuwe, in Bootcamp gespecialiseerde resorts voor u in haar portfolio opgenomen: BeastFit Asia Pinnacle Grand Resort & Spa***+ in Thailand en EPIC SANA Algarve***** in Portugal.

Direct aan het strand van Na-Jomtien niet ver van de Thaise stad Pattaya, leren gasten van het BeastFit Asia Pinnacle Grand Resort & Spa***+ het unieke campprogramma kennen ten behoeve van hun conditie en gewichtsverlies. U kunt deze “all inclusive fitnessvakantie” boeken vanaf 7 overnachtingen en dan traint u met Thailands - volgens de Men‘s Health 2012 - beste fitnesstrainer. 

Naast het afwisselende fitnessprogramma, met daarin dagelijkse activiteiten zoals power walking en beachvolleybal, zijn een aanvangs- en slotgesprek met bepaling van het persoonlijke fitnesslevel en een lichaamsanalyse door een trainer inbegrepen. Wekelijks ontvangen de fitnessgasten een voedingsadvies en driemaal per week een ontspanningsmassage. Ook excursies zijn deel van het programma (www.spadreams.nl/beastfitasia).

Bootcampfans, die niet van lange reistijden houden, kunnen zich verheugen op het EPIC SANA Algarve***** hotel. Het in 2013 geopende hotel ligt direct aan het Falésia strand en ligt verdeeld over een 8 hectare grote tuin.

Dankzij het Bootcampconcept verhogen gasten hier hun conditie en uithoudingsvermogen. Een uitgebreid activiteitenplan waarin dagelijks militaire training, fietsen, stretchen, cardio of boksen op het programma staan. Daarnaast is het programma inclusief een massage en een workshop met het thema: “Actief leven en gezonde voeding“. Ontspannen kunnen gasten in de relaxpool, de sauna, het Turkse bad en het binnenbad. De gezonde Portugese keuken kunt u in de drie hotelrestaurants genieten (www.spadreams.nl/epicsanaalgarve).

Niet nieuw bij SpaDreams, maar evengoed met het Bootcampconcept is het vijfsterrenhotel The BodyHoliday Le Sport op Saint Lucia. Romantische baaien, kristalhelder water, het gehele jaar door een aangename temperatuur en een tropisch regenwoud wachten op u. In dit luxueuze resort, direct aan het fijne Caribische strand gelegen, geniet u van een luxe wellness & fitness vakantie (www.spadreams.nl/thebodyholiday).

Bekijk het persbericht in PDF-formaat