Actuele persberichten

Van de gezonde zeelucht in Dźwirzyno genieten

Frankfurt, 2 September 2015.

De actuele aanbiedingen van SpaDreams nemen ontspannings-zoekenden mee naar het unieke duinlandschap aan de Poolse Oostzee. Omgeven door naaldwouden en in de nabijheid van een schitterend zandstrand, heet het Havet Hotel Resort & Spa ***** haar gasten van harte welkom. Slechts 500 meter van Dźwirzyno – één van de meest geliefde badplaatsen van Polen – belooft dit wellnesshotel pure ontspanning.

SpaDreams vakantiegangers genieten acht dagen lang van “ontspanning aan zee” vanaf 206 euro p.p. in een tweepersoonskamer o.b.v. halfpension. (www.spadreams.nl/havet)

De Poolse wellnessoase is dankzij de frisse, jodiumhoudende zeelucht en de aromatische oliën van de omliggend naaldwouden ideaal bij klachten aan de luchtwegen of ten behoeve van een algehele regeneratie. Het Havet Hotel Resort & Spa***** stelt ligstoelen, badmantels en zonneschermen beschikbaar op het slechts 100 meter afstand liggende zandstrand.  

Gasten van SpaDreams ontspannen volledig in het aqua- en thermale park van het hotel met sauna’s, baden, whirlpool en rustlounge. Behandelingen voor gezicht en lichaam zoals massages, elektro-, magneet-, licht- en sonotherapie als ook modderwraps zijn tegen vergoeding aanvullend te boeken.   

Mediterrane heerlijkheden gecombineerd met internationele elementen wachten op de fijnproevers in het à la cartegedeelte van het inpandige restaurant. Middels panoramavensters  genieten van een adembenemd uitzicht over de duinen. ‘s Morgens en ‘s avonds wordt een uitgebreid buffet geserveerd. Daarnaast beschikt het hotel over een café/bar evenals over een strandcafé en in de zomer een zonneterras.  

Ook voor de nodige vrijtijdsbesteding is gezorgd: Naast strandwandelingen maken kan in de omliggende meren en beken gevist worden. Daarnaast is er een optie voor fietsverhuur en zijn excursies naar Kolberg of boottochten op zee boekbaar. In het programma “ontspanning aan zee” is tevens de deelname aan dansavonden, indien die beschikbaar zijn, inclusief.

PDF-formaat >>                                                              Persmap download >>