Actuele persberichten

Gewoon sprookjesachtig: koninklijk ontspannen in een betoverend slot 

Buitengewone verwenmomenten beleven

Frankfurt, 12 november 2014. Betoverende arrangementen in sprookjesachtige omgevingen, dankzij de aantrekkelijke aanbiedingen van de specialist op het gebied van wellness- en gezondheidsreizen SpaDreams, ontspannen gasten in de luxueuze ambiance van oude kastelen of paleizen van maharadja’s. Eenvoudigweg achteroverleunen, de zorgen van alledag vergeten en u als een prins(es) voelen.      

In Hotel & Golfresort Jakobsberg**** in Boppard, in Rhein-Hunsrück, beleven vakantiegangers het prachtige Rijndal in een voormalig klooster. Hoog boven het dal van de Loreley, ligt hier de nadruk op intensieve ontspanning in een luxe omgeving. De 18-holes championship golfbaan, met zicht op de Rijn, doet golfharten sneller slaan en biedt ideale omstandigheden om onder leiding van een professional de handicap te verbeteren. De culinaire kostelijkheden in het inpandige restaurant worden bereid conform het motto:  „Huis, jacht en wijn“ en kunnen bij een onvergetelijk panoramisch uitzicht genuttigd worden (www.spadreams.nl/golfresort-jakobsberg).

Aan de oostelijke oever van het Starnberger meer heet het Schlossgut Oberambach haar gasten van harte welkom. Dit gecertificeerde Bio-Hotel heeft niet alleen een schitterend zicht op de Zugspitze, maar ook op de romantische kasteeltuin.  De duurzame hotelfilosofie vindt u ook in het Vitaalcentrum terug, hier worden voor de holistische wellness- en spabehandelingen bovenal therapieën uit de natuurgeneeskunde aangeboden zoals shiatsu, hot stone- en edelsteenoliemassages. Het nevengebouw biedt ruimte aan rust en ontspanning: in de Finse sauna, gedurende een stoombad of onder de belevenisdouche zijn de gedachten aan het alledaagse leven snel verdwenen. Alle fijnproevers voelen zich als Assepoester in het inpandige restaurant  „Roseninsel“. Hier geniet u van internationale en regionale gerechten bereid van 100% biologische ingrediënten (www.spadreams.nl/schlossgut-oberambach).

Aan de voet van het Himalaya gebergte staat het voormalige paleis van de maharadja van Theri Garhwal, het Ananda in the Himalayas*****, waar gasten zich in een sprookje van 1001 nacht wanen. De naam vertegenwoordigt de huisfilosofie - „Ananda“ betekent vreugde en gezondheid – en dit vinden gasten in de eersteklas Ananda Spa, waar op 2.000 m2 pure luxe de ruimte biedt aan pure ontspanning. Gebaseerd op de principes van yoga, Ayurveda, meditatie en vedanta (levensscholing), wordt hier geneeskunde uit het Verre Oosten gecombineerd met Europese behandelingen (www.spadreams.nl/ananda).

Wellness voor de ziel gaat gepaard met koninklijke luxe – geboden door The Leela Palace Udaipur***** in het noordwesten van India. Direct aan de oever van het Lake Pichola gelegen, biedt dit voormalige paleis van de maharadja een unieke blik op het Aravalli gebergte. Dit moderne resort straalt niet alleen door haar elegante ambiance, die een combinatie is van het Britse Rijk en het oude India, maar ook door twee eersteklas restaurants met zowel internationale als regionale gerechten. De ESPA Spa biedt in luxe privé-tenten met zwembad verschillende behandelingen zoals aromatherapie, massages en gezichtsbehandelingen (www.spadreams.nl/leela-udaipur).

Meer sprookjesachtige aanbiedingen vindt u onder: spadreams.nl.

Bekijk het persbericht in PDF-formaat