Actuele persberichten

Pure Ontspanning -  de 10 mooiste Ayurveda Oases 

De gasten van SpaDreams hebben gekozen  

Frankfurt, 27 augustus 2014. De Leer van het (lange) Leven, afkomstig uit het Verre Oosten – Ayurveda – vindt steeds meer belangstelling in het westen, waar de stress van alle dag, de voortdurende belasting en het hoge tempo de mensen steeds minder tijd gunt stil te staan, tot rust te komen en tot zichzelf te komen. De Indische leer helpt met traditionele behandelingen, zoals Shirodhara oliegietingen, yoga en bewuste voeding, nieuwe energie voor het alledaagse leven te vinden. Of het nu gaat om de inspanningen van het dagelijkse leven of om lichamelijke ongemakken te verlichten, bij een Ayurvedakuur vallen alle lasten van u af en de time-out ontwikkelt zich tot een ware adempauze. Om de zoektocht naar de perfecte Ayurveda Oase zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft SpaDreams de meest geliefde Ayurveda Hotels van haar gasten samengesteld.

Het Heritance Ayurveda Maha Gedara aan de westkust van Sri Lanka biedt diepe ontspanning met een uitzicht op zee. In een oude en traditionele sfeer wordt hier met Ayurvedische behandelingen, yoga en meditatie de innerlijke balans van de gasten hersteld.  (www.spadreams.nl/heritance).

Ook het Surya Lanka Ayurveda Beach Resort in Sri Lanka presenteert zich als een ware oase van rust, in het zuiden van Sri Lanka, direct aan het strand. De Ayurveda kuren “intensief” en "light" bieden de gasten authentieke Ayurveda volgens de specificaties van Ashtanga Samitha, uit het jaar 600 v Chr. (www.spadreams.nl/surya-lanka).

Zich van alle kanten ontspannen voelen met Ayurveda onder de palmbomen is mogelijk in het Life Ayurveda Resort aan de westkust van Sri Lanka. De familiaire ambiance verbant alle stress naar de verre toekomst en laat de rustzoekende de weg terugvinden naar innerlijke rust (www.spadreams.nl/life).

In het prachtige junglelandschap, waarin het Ayurveda Kuren Maho zich bevindt, wordt al sinds honderden jaren conform de traditionele Ayurvedaleer geleefd. Deze ervaring wordt gebruikt om gasten te laten genieten van eersteklas Ayurvedabehandelingen om zo hun gezondheid te bevorderen (www.spadreams.nl/maho).

Prachtige orchideëntuinen omgeven Nikki’s Nest in het zuidwesten van India. Direct aan de Indische Oceaan gelegen, heerst hier de perfecte sfeer om de gezondheid van uw lichaam en geest met Ayurvedische massages en kruidenbaden te stimuleren (www.spadreams.nl/nikkis-nest).

De ideale mix van Mediterrane levensvreugde en Aziatische gelatenheid verwelkomd rustzoekenden in het  Ayurveda Mallorca® – House of Silence. Met zicht op het omringende dal worden hier klassieke Ayurvedische behandelingen naast moderne vastenmethoden aangeboden (www.spadreams.nl/house-of-silence).

Het Somatheeram Ayurvedic Health Resort in het altijd groene Indische Kerala, biedt authentieke Ayurveda gecombineerd met westers comfort. Alles hier straalt ontspanning en regeneratie uit; van de traditionele Keralese huizen tot en met de geneeskrachtige kruidentuin met meer dan 200 (deels) Ayurvedische kruiden (www.spadreams.nl/somatheeram-ayurvedic).

Het Alpino Atlantico**** biedt geneeskrachtige methoden uit het Verre Oosten aan op het betoverende eiland Madeira. De ontspanningszoekers worden hier door een compentent team van Ayurvedatherapeuten en therapeuten voor Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) verzorgd om uw belevenis, voor lichaam en geest, op het bloemeneiland perfect te maken (www.spadreams.nl/alpino-atlantico).

Kilometerslange zandstranden en Ayurveda met uitzicht op de diepblauwe zee maken een kuurvakantie in de Anjayu Villa – The House of Ayurveda tot een paradijslijke belevenis. Vers fruit alsmede verse groente en vis conform Ayurvedische toebereiding staan op het menu. Daarnaast is er de mogelijkheid om zich onder palmen, met een houten lepel, onder professionele begeleiding, zelf tot Ayurvedakok te ontwikkelen (www.spadreams.nl/anjayu).

Wie authentieke Ayurveda wil beleven, hoeft niet ver te reizen. Het Yoga Vidya huis in het Teutoburger Woud in Duitsland schrijft niet alleen helende yoga voor, maar ligt ook nog heerlijk, rustig in een groene omgeving. Vroeger goldt dit oord al als krachtig en het zorgt tot heden ten dage met intensieve, geneeskrachtige, Indische kuren voor ontspanning (www.spadreams.nl/yoga-vidya).

Talrijke verdere aanbiedingen voor Ayurveda en yoga vindt u op https://www.spadreams.nl/

 

Bekijk het persbericht in PDF-formaat