Actuele persberichten

Ontspannen naar een bikini figuur. Op vakantie met basenvasten & co.

Frankfurt, 13 augustus 2014. Veel vrouwen kennen het probleem: de vakantietijd staat voor de deur en het bikini figuur is niet zoals gewenst. Diëten terwijl de mensen om je heen genieten van een ijsje is dubbel zo zwaar en bederft de goede zomerstemming. Veel attractiever als eindeloos hongeren voor de vakantie, is het om het aangename met het nuttige te verbinden en tijdens de vakantie ontspannen in vorm te komen. Stralend mooi en ontspannen keert men aan het eind van de vakantie in het dagelijks leven terug. SpaDreams heeft de beste dieet reizen samengesteld.

Basenvasten

Bij het basenvasten helpen speciaal afgestemde maaltijden, om het lichaam te reinigen van giffen en overvloedige zuren en vrouwen weer te laten stralen met een nieuwe glans. De focus ligt hierbij op fruit, groenten, peulvruchten en olieen. Tevens wordt het lichaam mooi, slank, en gezond met buitenste basen behandelingen zoals  algenwikkels, natronbaden en zout-olie baden. Het vitaal & wellness Hotel Albblick**** biedt dit allemaal en nog veel meer. Het wellness gedeelte en het prachtige landschap zorgen ervoor dat afvallen pure ontspanning is, zoals elke vrouw het altijd al had gewenst (www.spadreams.nl/albblick).

 

F.X.Mayr

Ontslakken en daarbij overvloedige ballast kwijtraken, dat beloofd de F.X.Mayr kuur. Een bijzondere rol is bij de ook als melk-zemel dieet bekende methode weggelegd voor de spijsvertering, die met hulp van een compleet voedingsconcept gesaneerd moet worden. In het Upstalsboom Hotel meerSinn****S werken artsen en therapeuten individueel naar rust, reiniging en voorlichting via het Mayr concept. Naast het Mayr-Dieet kunnen gasten zich hier ook laten verwennen in de spa – zo keert men niet alleen ontslakt en gezond maar ook ontspannen en met nieuwe kracht terug in het allerdaagse leven (www.spadreams.nl/meersinn).

 

Schrothkuur

Met één van deze natuurheilkunde kan men wat goeds doen voor de gezondheid en- als bijkomend effect- verdwijnen ook nog de gehate kilo’s. Ontgifting en ontslakking met zout- en eiwitarme gerechten, kuurdrankjes en vocht-warme wikkels verlichten diverse klachten en verhogen het welzijn. Als de kuur ook nog in een ontspannen atmosfeer met wellness en een prachtige natuur ver van alle hectiek beleefd kan worden zoals in Hotel Ascona****, dan staat voor een nieuw zomerfiguur niets meer in de weg (www.spadreams.nl/ascona).

 

Metabolic balance®

Op basis van een bloedanalyse wordt bij het Metabolic Balance® dieet een individueel voedingsplan samengesteld, die de stofwisseling weer in balans moet brengen. De samenstelling van de voedingsstoffen wordt zo individueel op de chemie van het lichaam afgestemd. Wie op vakantie alleen ontspannen wil en niet onnodig wil nadenken over het volhouden en omzetten van het plan, wordt in het Océano Hotel Health Spa**** door de  vitaalkok met individuele gerechten verwend. Atlantische panorama en een welllness gedeelte met thalasso landschap helpen, op weg naar een droomgewicht , de passende en ontspannen interne instelling te vinden (www.spadreams.nl/oceano).

 

LOGI®

De LOGI methode houdt rekening met de werking van de afzonderlijke voedingsmiddelen op de bloedsuikerspiegel en voert naar  koolhydraatarme gerechten (daarom ook  Low Glycemic and Insulinemic). De stofwisseling wordt zo positief beinvloedt en de vetverbranding wordt gestimuleerd. Dat de dames noch op hun droomgewicht noch op culinarische verfijning moet inleveren zorgt het Concordia Wellness Hotel & Spa****S voor. Het hotel biedt smaakvolle menu’s naar LOGI regels en blinkt uit in ontelbare mogelijkheden, het lichaam met wellness en sport in het prachtige alpenvoorland in vorm te brengen (www.spadreams.nl/concordia).

Talrijke verdere aanbiedingen die naar een gezonde manier van afvallen voeren vinden geintresseerden via  www.spadreams.nl

 

Bekijk het persbericht in PDF-formaat