actuele-pers-berichten-spadreams

Actuele Persberichten

Vier tips voor een luxueuze, ontspannende vakantie

Waar lichaam en ziel op bijzonder fraaie wijze tot rust komen

Frankfurt, 30 maart 2017.

Luxe reizen bloeien op. In het bijzonder immateriële ervaringen zijn geliefd en de moeite waard om voor te betalen: Men heeft waarden zoals bezinning, gezondheid, welzijn en innerlijke balans hoog in het vaandel staan. Om de veeleisende gasten tevreden te stellen, moet alles perfect zijn: persoonlijke begeleiding door wellnessartsen en teams van therapeuten, professionele ontspanningsprogramma’s en bovenal wordt er een unieke welzijnsambiance verwacht. SpaDreams Country Manager Martijn van Hulzen geeft tips over reisbestemmingen waar lichaam, geest en ziel door professionele handen en in een luxueuze omgeving weer in evenwicht worden gebracht.

Lees hier het persbericht >>           PDF-formaat >>         Persmap download >>


De SpaDreams adventskalender stuurt deelnemers met kerstkoekjes op wereldreis!

Frankfurt, 1 december 2016.

Nog maar 24 dagen... bij het koekjes bakken, cadeautjes inpakken of glühwein drinken op een kerstmarkt komt overal de adventsstemming flink op gang. Een vlaag internationale flair wordt hieraan toegevoegd door de nieuwe adventskalenderactie van SpaDreams: de grootste reisorganisator van gezondheids- en wellnessreizen stuurt zonaanbidders en ontspanningsliefhebbers op wereldreis met kerstkoekjes. Vanaf 1 december is er op de adventskalenderwebsite dagelijks een virtueel deurtje te openen. Deelnemers aan de prijsvraag worden opgeroepen om alle kleine lekkernijen op tijd voor het kerstfeest weer thuis te brengen. Alleen diegenen die precies goed geteld hebben maken kans op één van de 24 aantrekkelijke prijzen rondom wellness, gezondheid en reizen. 

Lees hier het persbericht >>           PDF-formaat >>         Persmap download >> 


De SpaDreams website presenteert een nieuwe look met nieuwe features

Frankfurt, 10 augustus 2016.

De websites van SpaDreams verschijnen in een nieuw design, zijn nog gebruikersvriendelijker en bieden nog meer zekerheid voor het vinden van de eigen droomreis. De gespecialiseerde reisorganisator voor wellness en gezondheidsreizen, SpaDreams, staat bekend om haar innovaties. Om voor haar clientèle altijd bij de tijd te zijn is dit jaar de website volledig nieuw vormgegeven. Er komen nog meer feautures aan komende maanden dus er is nog wel het één en ander waarop de branche en de cliënten zich kunnen verheugen dit jaar.  

Lees hier het persbericht >>           PDF-formaat >>         Persmap download >>