spadreams-in-de-pers

In de pers

SpaDreams in de pers

SpaDreams in de pers

SpaDreams in Kosmetiek Magazine

"Ayurveda en geneeskundige artsen zijn hier beschikbaar voor behandelingen die meer medisch zijn, zoals een hoge bloeddruk, diabetes, migraine, jicht, psoriasis en artritis. Daarnaast hoort ook meditatie en yoga bij het spapakket. Fameus: het ontgiften van het lichaam om bepaalde ziektes te lijf te gaan. Dit gebeurt met massages, Indiase opgietingen, Fango, hydrotherapie en sportieve activiteiten. www.spadreams.nl"

"De Ayurvedische behandelmethodes Abhyanga, Shirodhara en Pinda Sweda worden wereldwijd geroemd. De Jiva Spa beslaat een 700 m2 groot wellnesslandschap, waarbij holistische therapieën worden gegeven met eigentijdse wellness zoals bodywraps, klassieke lichaams- en deelmassages, peelings en lymfdrainage. Daarnaast kan de klant terecht in de riante sauna, whirlpool of in diverse stoombaden. Elke behandelingsruimte beschikt over een eigen tuin en buitenjacuzzi om na afloop na te genieten. Hier moet je dus de tijd nemen, want met een uurtje behandelen kom je hier niet weg! www.spadreams.nl"

Bekijk artikel: Kosmetik van Juli!

Wellness voor je gezondheid

"Niet zo fit de laatste tijd? Kies dan eens voor een van deze ontspannende wellnessbehandelingen"

"Zoek het eens over de grens. In Nederland is wellness vooral verbonden met ontspannen en genieten, in het buitenland is er een duidelijker onderscheid tussen wellness en kuren. Kuuroorden in het buitenland zijn vaak complete gezondheidscentra met artsen en behandelaars. Heb je het idee dat een bezoek aan een kuuroord jou van je klachten kan afhelpen? Bespreek een bezoek dan eens met je huisarts. Sommige verzekeraars vergoeden kuren in het buitenland"

Bekijk artikel: Santé januarinummer 2015