pers-spadreams-persberichten

Pers

SpaDreams persberichten en artikelen

Welkom op de Pers pagina van SpaDreams

Op de volgende pagina's vindt u alle persinformatie over SpaDreams, persberichten, persmateriaal, contactgegevens foto's. Informatie over de ontwikkeling van SpaDreams en actueel nieuws worden hier voor u geplaatst.

Onze laatste persberichten kunt u bekijken of downloaden, als tekst in de vorm van een PDF-document. Ook beelden bieden wij hier tot uw beschikking. Als u vragen of suggesties heeft, neem dan gerust contact op met onze persafdeling.

SpaDreams: de reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen

SpaDreams is onderdeel van de Duitse reisorganisatie Fit Reisen. Fit Reisen is de leidende reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen met zijn hoofdvestiging in Frankfurt. Met zijn kwalitatief, uitgebreid aanbod (meer dan 3.500 verschillende vakanties) en individuele service heeft Fit Reisen als marktleider zijn sigment in Duitsland opgebouwd.

SpaDreams is opgericht in 2009. SpaDreams verzorgd vakanties met de combinatie van beauty-, fitness-, ontspanningsfaciliteiten. Wij werken samen met meer dan 600 hotelpartners in meer dan 50 landen en commercialiseren onze reizen internationaal via 10.000 reisbureaus en via 1.400 online platforms in het Duitstalig gebied. 

Het succes is vooral te danken aan de hoge kwaliteitseisen voor hotel partners en zorginstellingen, de goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijk, deskundig advies met individuele service.

Meer te weten komen over SpaDreams >>