burn-out-en-anti-stress

Ontspanning

even lekker uitwaaien

Een kleine selectie van onze thema's

Kom tot rust op deze zorgvuldig gekozen locaties

Tijd voor een pauze?

Rust en ontspanning. We noemen ze niet voor niets bijna altijd in dezelfde zin direct na elkaar. Het een is gelieerd aan het ander. Het tegenovergestelde van rust is tenslotte onrust, hetgeen veroorzaakt wordt door stress, negativiteit, depressie, onzekerheid en angst. Om dit alles te voorkomen moeten we ons regelmatig ontspannen waarvoor we over het algemeen rust nodig hebben. En daarmee is de cirkel weer rond. 

In ons dagelijkse bestaan kunnen simpele ademhalingsoefeningen al een behoorlijke impact hebben op ons welzijn. Met regelmaat de armen en benen even strekken of de schouders ronddraaien. Op de lange termijn echter zijn vaak wat stevigere maatregelen nodig. 

Het maakt niet uit of u alleen de behoefte heeft om even afstand te nemen en uw batterij weer op te laden of dat u professionele ondersteuning nodig heeft in het voorkomen of bestrijden van stress of een burn out. Wij bieden u een groot assortiment aan arrangementen waarbinnen zich een enorm aanbod aan behandelingen bevindt.

Afhankelijk van uw voorkeur en al naar gelang uw behoefte zijn bijvoorbeeld talrijke ontspannende behandelingen, lichamelijke therapieën, yoga- en meditatiesessies, acupunctuur, burn out-preventie en stressmanagement beschikbaar. Het maakt dus niet uit of u problemen heeft die gelieerd zijn aan stress, overbelasting, slaapproblemen, spijsvertering of emoties, wij hebben het passende arrangement voor u, ongeacht of u hieraan in Spanje, in Thailand, in Duitsland, in Italië of in India wilt werken. 

En omdat ook uw spijsvertering en immuunsysteem nadelige gevolgen van stress en emotioneel onwelzijn ondervinden biedt het vakkundig geschoolde personeel in onze hotels en resorts dus ook passende voedingsprogramma’s die u door middel van gezonde en gebalanceerde maaltijden weer snel op de goede weg helpen. 

U twijfelt nog? Heeft specifieke wensen? Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar onder +31 (0) 20 894 3655 of stuur een mailtje naar info@SpaDreams.nl voor een vrijblijvende offerte!

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Vind hier uw perfecte ontspannings vakantie