Wellnessurlaub in Malaysia genießen

Maleisië

Exotische jungle avonturen te midden van veelzijdige harmonie

Hernieuw uw energie

Van de traditionele oostkust, waar eilanden als tropische juwelen in het water schitteren, tot aan de moderne en gevarieerde westkust, waar zich de hoofdstad, Kuala Lumpur, bevindt – Maleisië heeft heel wat te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel individueel voor u samengesteld vakantieprogramma in de eerste biologisch spa ter wereld? 

Ontspan gedurene yogauurtjes in de vrije, exotische natuur en ontspannende massages op het witte zandstrand, terwijl uw lichaam revitaliseert en u zich energieker en meer in balans voelt.  

Ontdek de harmonische veelzijdigheid van het land terwijl u een excursie maakt naar de overdadig groene jungleregio of gun uzelf een uitje naar de vreedzame ambiance van het nabijgelegen eiland Penang. Tussen de schilderachtige vissersdorpjes en geurende boomgaarden vindt u hier een waarlijk culinair paradijs in een hemels landschap. 

U voelt zich nu al gestresst, uitgeput en leeg? Verzet u dan gericht tegen de alledaagse stress en voorkom een langdurige, vermoeiende strijd door middel van een speciaal samengesteld anti-stress en burn-outprogramma

En wanneer u dan toch nog zin in meer heeft, combineert u uw wellnessverblijf eenvoudigweg met een dagje shoppen in de hoofdstad, met een excursie naar de Petronas Towers of u brengt de dag actief in de frisse lucht door terwijl u typische biologische boerderijen en de botanische tuinen bezoekt. 

Wanneer u behalve wellness ook uw dromen wilt beleven gaat u gewoon met ons mee.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in Maleisië