Gesundheitsurlaub auf den malediven Erleben

Malediven

Geluk en magie op een prachtig eiland

Onthaasten onder de palmen

Wanneer de avondzon de hemel bloedrood kleurt en langzaam in de zachte golven van de zee verdwijnt lijkt het wel een schilderij – zo uniek en magisch ziet dit indrukwekkende natuurlijke schouwspel eruit vanaf het strand van dit schitterende eilandparadijs.   

Met 1199 eilanden lokken de Malediven, verleidelijk met kilometerslang, witte zandstranden, helder turquoise gekleurd water en het gehele jaar door tropische temperaturen in een buitensporig luxe ambiance. Beleef de oogverblindende onderwaterwereld terwijl u snorkelt of duikt tussen kleurrijke koraalriffen en laat de positieve werking van de zonnestralen gedurende een uitgebreid zonnebad op u inwerken.  Met traditionele yoga en eersteklas wellnessbehandelingen kunt u zich, omringd door een sprookjesachtig landschap vol kokospalmen en met het zachte ruisen van de golven op de achtergrond, heerlijk ontspannen. Actief bent u terwijl u aan de fleurige en heerlijke geurende marktkraampjes voorbij slentert in de hoofdstad Malé of wanneer u gekozen heeft voor één van de vele recreatieve activiteiten te land of ter zee. U kunt onder andere kiezen voor windsurfen, zeilen met een catamaran of een snelle tocht met de speedboot. Maar natuurlijk ook voor gewoon gezellig beachvolleyballen met vrienden of familie.  

Gekust door de zon en met een dromerig glimlach op het gezicht, leunt u ‘s avonds, ver van stress en hectiek, weer eens heerlijk achterover en geniet van het welverdiende comfort. 

Verheug u op uw persoonlijke Robinson Crusoe gevoel vol ontspanning en herstel. Gun uzelf een onvergetelijke, exotische droomvakantie met SpaDreams.  

Uw deskundigen

Ik help u graag verder: 085 208 6422

Stuur mij een e-mail: info@spadreams.nl

Ontdek de meest populaire hotels in de Maldiven